resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 5732
    tabikide futbol takım oyunudur, herkesin emeği var ancak birazdan yazacaklarımda wesley sneijder'e parantez açmak istedim.

    öncelikle wesley sneijder hakkında önceden atıp tutan kendini bilmezleri bir kenara koyuyoruz.

    fener maçına imzasını attı mı ? attı. bursaspor maçları, eskişehirspor türkiye kupası finali, sezonun en çok sevindiğim galibiyetlerinden olan
    juventus maçı. hepsinin altında bu adamın imzası var mı ? var. tek başına maç kazandırabiliyor mu ? tek başına maç kazandırmak derken kilit açmak diyelim hadi birazdaha soft olalım.

    he şimdi kardeşim gelelim karaktere ? konuşmaya gerek var mı ?

    şimdi wesley sneijder'i sezon boyunca eleştiren arkadaşlar, sizle bir şey deneyeceğiz.
    5 dakikalığına wesley sneijder olduğunuzu düşünün, şampiyonlar ligi kupasını kazanmışsınız, para bok, real madrid'te oynamışsınız inter'in iyi zamanlarında interle cl kupasını kaldırmışsınız. çokta düşünmeyin yenge falan var oralara girmeyin çıkın şimdi sneijder olmaktan *

    şu an eleştiren arkadaşlar kendinizsiniz, kendi, dünyanızdasınız. halı saha maçına çıkıyorsunuz ulan arkadaşlarınız arasında biraz iyi oynuyorsanız havalı havalı artis artis çıkarsınız maça kendimden biliyorum, sizde de öyle olur %90ınınız diyeyim hadi.
    artislenirsiniz demi maça çıkarken böyle havalar falan.

    adam kayseriye gidiyor sivasa gidiyor manisaya gidiyor kariyerine bak sizin halısahada tasladığınız hava, artislik adamda yok lan. uğraşıyor didiniyor pes etmiyor adam. çekilmiyor olm kenara ! ben bu kadar milyon euro ederim demiyor.

    hakkını vermesenizde, saygı gösterin. hakkını verecek taraftar elbet bulunur galatasaray'da
App Store'dan indirin Google Play'den alın