resim
Tolga Zengin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:40
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 269
    belki de karakter bakımından türkiye'deki gelmiş geçmiş en düzgün stoperlerden biri olan dany'ye adamlık dersi vermeye çalışan futbolcu.

    stoper oyuncuları genelde oynadıkları mevkinin de etkisiyle biraz sert, agresif, bıçkın olurlar. fakat dany bu konuda benim gördüğüm en soğuk kanlı stoperlerden biri. adamın gördüğü abuk sabuk kartlara bile bir kez itiraz ettiğini, saha içindeki herhangi bir olaya karıştığını, rakibe karşı sportmenlik dışı bir hareket yaptığını görmedim. kendisi antrenmanlarda da bildiğimiz kadarıyla hiç arıza çıkartmadı bugüne kadar. öyle kendi halinde bir adam yahu dany. hatta takımda da çok sevilirdi kendisi. tatlı da bir çocuğu vardır. senden benden birisi gibi.

    futbol profesyonel bir iştir. dany parasını alamamışsa (hem de yüklü bir miktardan bahsediliyor.) almeida gibi fernandes gibi adamların maaşlarının tıkır tıkır ödendiği bir ortamda adam elbette ki hakkını arayacaktır. kaldı ki kendisi galatasaray'ın futbolcusudur. beşiktaş'ta kiralıktır. yarım sezon top oynayıp gidecek adamın maaşını verme, barlarda gezen herifin cebini doldur, ondan sonra dany'ye adam ol de.

    demem o ki, öyle tolga gibi 2 gün önce beşiktaş forması giymiş herifler rica ediyorum dany'ye adamlık dersi vermeye kalkmasın. futboluna bir şey diyemem ama dany böyle bir terbiyesizliğe maruz kalacak karakterde bir adam değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın