resim
Tolga Zengin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:40
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 263
    senelerce trabzonspor gibi ufak çaplı bir takımda petkovic, jefferson, onur kıvrak gibi kalecilerin yedekliğini yaptıktan sonra son iki sezonda onur sakatlanınca mecburiyetten kaleye geçirildi fena oynamadı, beşiktaş'ta onur alamayacağı için gitti bunu aldı.

    beşiktaş'a gittikten sonra dehşet götü kalktı bu arkadaşın, her gün spor haberlerinde görüyorum bir yerlere demeç veriyor ama nasıl, kelime dağırcığı 100 kelime olan cahil cühela adam bir entellektüel, ben bilirim, yıldız futbolcu edalarında bir hava bir hava döktürüyor.
    zannedersin harvard med'de burs kazanıp hayallerinin peşinden gidip futbolculuğu seçmiş yıllarca barcelona kalesinde kaptanlık yaptıktan sonra lutfen beşiktaş ve türkiye'ye gelmiş.

    en son dany hakkında yaptığı "adam gibi adam olsa oynardı" minvali açıklamasında ise yine "artist" bir şekilde içi boş, cahilce sözlerle dany'yi boklayarak taraftarına bir hoş görünme çabasına girmiş.

    fazla takmamak lazım adam neticede trabzonspor'un bilmem kaç senelik yedek kalecisi beşiktaş bile ona çok gelmiş olabilir.

    yazık :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın