resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 1187
    http://amkspor.com/...-pisman-etti-299811/

    mevzu bahis videoyu izledim de bu adam hakikaten çok akılsız ve itici. bu tip insanları galatasaray'da çalıştırmayacaksın, hem antrenörlük hemde futbolculuk dönemlerinden sonra kulüple profesyonel ilişkisi biter bitmez, televizyon kanallarına çıkıp kulüp içinde geçen özel herşeyi anlatıyor ve sallıyor da sallıyor galatasaray'a.

    ki bu vefasızlığı yaptığı kulüp de onu 30 bilmem kaç yaşından sonra göt göbekliyken bile kewell'ların, lincoln'lerin olduğu kadroda tutup ona forma ve ekmek vermiş bir kulüp. aynı zamanda beş para etmez, eğitimsiz, dil bilmeyen, kendini doğru düzgün ifade bile edemeyen kendisine yardımcı antrenör olarak iş vermiş bir kulüptür galatasaray ama onun gözünde hep galatasaray ona haksızlık, vefasızlık etmiştir ve habire galatasaray hakkında olmadık şeyler söyler beş para etmez televizyon kanallarında.

    videoya gelirsek diyor ki sneijder bizim listemizde "tadic, djuricic ve ben arfa'dan sonra 4. sıradaydı. biz aslında sneijder'i istemedik", "sneijder kadro düzenini ve formasyonu bozdu." e be kardeşim madem sneijder takıma uygun değildi madem istemiyordunuz ne diye koydunuz listeye o zaman, hepi topu 4 kişilik oyuncu listesine ne diye istemediğin adam koyarsın o kadar oyuncu arasından ? işte sırf yönetime sallamak, kuruk acısını geçirmek için konuşuyor. bir de diyor ki "sneijder'in maliyeti de çok yüksekti şu kadar paraya mal oldu" ulan sneijder resmen yabancıların tabiriyle kendi kalitesine göre "bargain"(kelepir) bir maaş ve bonservise geldi.

    be hasan sen sanıyor musun ki ben arfa'yı almaya kalksan 20-25 milyon bonservis senelik 4 milyon euro maaştan aşağı alabilirsin. listede bahsi geçen diğer oyuncular da sneijder'in bonservisinin (7.5m euro) en az iki katına alınabilecek oyuncular ve senijder'den belki 1-1.5m euro az maaş alacak olsalar bile zaten bonservisleri yüzünden kafadan çok daha pahalıya geliyorlar. sneijder'in o listedeki en kariyerli ve en kendini kanıtlamış oyuncu olmasına hiç girmiyorum zaten şu an adam uçuruyor bizi.

    yani diyeceğim odur ki doğru olmayan ithamlarla habire galatasaray'a sallayan bu vefasız adam benim için artık pek bir anlam ifade etmiyor. bunu yaptığı bir değil iki değil, sadece bu video da değil hem futbolculuğundan sonra hemde yardımcı antrenörlüğünden, kulüpten para kazanmayı bırakır bırakmaz hemen verip veriştiriyor, bir ara da "bizim paralarımızı hiç ödemiyorlardı oynarken" edebiyatı yapardı habire.

    peh.
App Store'dan indirin Google Play'den alın