resim
Serdar Eylik
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:34
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 21
    --- alinti ---
    serdar eylik galatasaray tv'ye konuştu

    galatasaray’ın genç futbolcusu serdar eylik, teknik direktör frank rijkaard ve hedefleriyle ilgili galatasaray tv’ye açıklamalar yaptı.

    - kendi performansınla ilgili değerlendirmeni alabilir miyim?

    florya’da başlayan antrenmanlar çok yoğun geçti. burada da antrenmanlarımız çok yoğun devam etti. hocamızın ve ağabeylerimizin bize yaklaşımları çok iyi. maçlarımız çok güzel geçiyor. kendi adıma iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum. hocamızın verdiği taktikleri iyi yaptığımı düşünüyorum. ikinci maçta da sonradan oyuna girdim ve maçı kazandık. hocamızın taktik ve teknik açıdan belirli bir sistemi var ve ona uymaya çalışıyoruz.

    - ortam ve şartları nasıl buldun hollanda’da?

    hollanda’da nemli ve sıcak bir hava vardı ama almanya’ya geçtiğimizde daha serin ve futbola daha elverişli bir hava var. şu an için almanya’da iklim olarak çok rahatız çünkü çalışmalarımız çok yoğun geçiyor. bu yoğun çalışmada havanın bizden yana olması çok iyi.

    - frank rijkaard takıma 4-3-3 sistemini oturtmaya çalışıyor ve sizin gibi hücum ağırlıklı oyuncuların kapasitelerini göstermeleri için herhalde daha çok imkan sunacak.

    kendisini barcelona’dan beri takip ediyoruz zaten ve bu sistem galatasaray’a tam uyacak bir sistem. hocamızın da bu sistemi iyi oturttuğunu düşünüyorum. galatasaray ve gençler için bu sistemin çok iyi olacağını düşünüyorum. zaten böyle bir hocayla çalışmak bizim için çok büyük bir lütuf. inşallah bunu çok iyi değerlendiririz.

    - kendini a takımda oynamak için hazır hissediyor musun?

    geçen sene de a takım ile birlikte kampa katıldım ama sonra paf ligi’ne döndüm. bu sene hazır olduğumu düşünüyorum. hazır olduğumu antrenmanlarda ve maçlarda göstermeye çalışacağım.

    http://www.galatasaray.org/...ortaj/haber/4247.php
    --- alinti ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın