• 44
    --- alıntı ---
    "galatasaray taraftarının 'imparator' diye tezahürat yapması çok güzel hissettiriyor ama imparator lakabı sadece fatih hoca için söylenmiştir. benim için de imparator fatih terim'dir. ekrem hoca ve bana da bu şekilde tezahürat yapması duygulandırıyor. ama ben bu durum nedeniyle utanıyorum. söylediklerinde utandığım için hemen kessinler istiyorum ve kalkıp selam veriyorum. her zaman söylediğim gibi ben imparator değil, ön cephede savaşan askerim. çünkü bizim işimiz çok zor. insanların önyargılarıyla savaşıyoruz. bana 'imparator' demeleri onore ediyor ama dengede de bir bozukluğa neden olmuyor."

    "kurulduğumuz günden beri bu işe çok ciddi bakıyoruz. türkiye'de bir misyon yüklendik. kamuoyunun engelliye ve engelli sporuna bakışını değiştirmek istedik. bunu da başardığımızı düşünüyorum. türkiye ligi'nde kazandığımız başarı avrupa'ya oradaki başarı da bizi kıtalararası şampiyonasına taşıyor. tekerlekli sandalye basketbolunda hem türkiye'yi hem de avrupa'yı temsil etmek bizim misyonumuz. bunu da başarıyoruz. ama her sene daha da zorlaşıyor."

    "mütevazı olamayacağımız tek şey, tekerlekli sandalye basketboluna kattığımız değerler. eski kaptanımız arda turan, madrid'de, chelsea deplasmanından döndükten sonra ayağının tozuyla kampımızı ziyaret etti. yani her yerde farkındalık oluşturuyoruz. toplumun farkındalığı için tüm kulüp olarak çok büyük destek veriyoruz. ne kadar çok tanınır ve bilinirsek bu işten o kadar çok engelli yararlanıyor. bu açıdan çok mutluyuz"

    "florya muazzam bir yer. galatasaray kültürü çok önemli. 500 senelik bir kültüre sahibiz. başarı sporcuları daha çok birleştirir. kadın basketbol takımının başarısına bire bir şahit olduk. ne gibi sıkıntılar çekildiğini biliyoruz. onlar bizim ne kadar ciddi çalıştığımızı biliyor. erkek takımımız önemli sakatlıklarla uğraşıyor. başarının arkasındaki alın terini bildiği için birbirine yaklaşma çok doğal oluyor. galatasaray'ın büyüsü başarıdan geliyor diyebilirim. aynı forma için ter döken sporcular, biz antrenörler, yöneticiler ve taraftarlar olarak çok büyük bir aileyiz."

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın