resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 5707
    drogba'yı bir kenara bırakıyorum; kendisi takımdaki en kariyerli isim. avrupa'nın en büyük kulüplerinde forma giymiş, kulüpler bazında yaşayabileceği en büyük başarı olan şampiyonlar ligi şampiyonluğunu yaşamış, kısacası ulaşabileceği şöhretin zirvelerinde gezinmiş...

    bakıyorsun gram kadar kapris yok saha içinde. daha önceki örnekleri gibi "ben bu takımın yıldızıyım" havalarında da gezmiyor. normalde türkiye'ye gelen yıldızlar, takımı şampiyonluğu haftalar önceden kaybettiği kesinleşince sakatlık bahanesiyle tatile kaçardı. sneijder ise tam bir iş ahlakıyla maç seçmeden her maç tam performansıyla oynamaya çalışıyor. her şeyden önemlisi takımını sahiplenmiş. oğlum adam galatasaray'ı sahiplenmiş lan! bak ne diyorum; sneijder galatasaray'ı sahiplenmiş. normalde bizim onu sahiplenmiz gerekirken adam bizden daha çok galatasaray'ı sahiplenmiş. gösterdiği saha içi özverisinden öte adam sürekli maç içinde hakemlerle ve rakip oyuncularda gereğince didişmesi bile bunun göstergesi.

    ulan biz ankara'dan öteye deplasmana gitmeyen yıldız oyuncular gördük. takım arkadaşları rakip oyuncularla saha içinde kavga ederken uzakta vatandaşıyla kol kola olayları izleyen oyuncular gördük. dünyanın parasını alıp galatasaray'la 10 maça dahi çıkmayan yıldız oyuncular gördük. bundan sonra çıkıp bu adam tek bir olumsuz laf söyleyen adamın taş kesilmesi gerekiyor.

    neyse! bu sezon galatasaray formasıyla performansı da şu; 41 resmi maç, 17 gol, 8 asist.

    sözün özü, sneijder'e yeterince dilenmiyoruz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın