• 45
    şampiyon olmasakta 2013-2014 sezonuna, tıpkı 2012-2013 sezonuna vurdukları gibi damga vurmuşlardır.

    öyle ki 1 ay kala 2013-2014 lig şampiyonluğunu ilan etmiş takımda, bu ikili kadar öne çıkan bir futbolcu yoktur. en golcüleri emenike, sow, kuyt,webo gibi adamlar, mevkisinin çok dışında oynayan bir sneijder kadar ancak gol atmayı başarabilmiştir.

    önce emirates cup ve süper kupa'da drogba sırtladı takımı. tek başına olmasa da bu iki kupanın kazanılmasında aslan payına sahip olduğunu kimse yadsıyamaz. daha sonra galatasaray'ın maddi, manevi her alanda beşiktaş'tan daha köklü bir takım olduğunu menemencilere gösterdi. hadsize had bildirdi resmen. 2013-2014 şampiyonlar ligi gruplarından çıkmamızda da büyük rol oynayan dışarıdaki juventus maçından puan koparmamızı sağladı.

    wesley ise takımına küsmüş taraftarının gönlünü volkan'a ve tescillilere koyarak aldı. ne kadar mevkisi dışında ve oyun tarzına hiç uygun olmayan futbolcularla oynasa da kilidi hep bir şekilde o açtı. sezonun üçüncü kupasını kazanmamızda * belki de mancini'den daha büyük pay sahibi oldu. yarı finalde bursaspor'a atılan 5 golde de pay sahibi olurken, '' bu maçta gol mol atamayız '' dediğimiz finalde, eskişehirspor'u yıkan adam oldu. ardından da belki sezonun en kritik maçında, 11 mayıs 2014 trabzonspor galatasaray maçında 2014-2015 sezonunda galatasaray'ın ait olduğu ligde * oynamasını büyük ölçüde garantileyen adam oldu. tıpkı bu sezon * şampiyonlar ligi grubundan çıkmamızı sağlayan o sihirli ayağını bonucci'yle chiellini'nin arasına soktuğu gibi...

    ikisini de galatasaray forması altında izlemekten çok büyük keyif aldım. elbette dünyaca ünlü yıldızlar, kupalar, galibiyetler için sevmedik biz bu armayı; fakat bir gerçek var ki futbol, bilhassa galatasaray, böyle adamlarla gerçekten çok daha güzel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın