resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3314
    sözlükte cok ilginc insanlar var. ulan takımın trabzon macında ilk yarı şutu yok nerdeyse, ben bu tutum değişmezse 20 milyon euro gidecek diyorum mac sonunda alta yazarlar "koydu mu?" yazıyolar. entrym en ofsaytlara girmiş hemen, onda bi sıkıntı yok ama anlayamadıgım bişey var, galatasarayın bu muamma hali hoşlarına mı gidiyor gercekten merak ediyorum?

    ulan galatasarayın sag beki kim sol beki kim sag acık kim belli degil anasını satıyım, hala koydu mu diyip konu kitleyen var. tek bir entry özelinde demiyorum genel olarak var bu tutum. abi sen hic eleştirel bakmazsan 2 frikik golunun büyüsüne kanarsan hicbirsey olmamıs gibi davranırsan zaten biz boşa konusuyor oluruz.

    şu macta neden abuk sabuk savunma duzenleri denendigi konusulmadıkca, mancininin daha elle tutulur 11ler daha makul duzenlerle oynaması saglanmadıkca zaten bizler buralarda hep gelip gecici seyler konusuruz. bi macta akhisara 6 atar sevincten ucarız, bir macta kayseri evinde 1 0 yener kan kusarsın burda.

    bugun semih 2 asist yaptı, tamam cok guzel. ama aynı semihin 2 mactır nasıl bocaladıgını da goruyoruz. bakalım papaz hergun pilav yicek mi? bugun şu garip düzenin hesabını sormayan taraftarın kusura bakmasın da seneye olası bi basarısızlıkta ne agzını acmaya hakkı vardır ne de mancini istifa demeye.

    mancini basarısız olsun isteyen yok, bizim de derdimiz galatasaray merak etmeyin. ama bir grup taraftarın derdi galatasaray olmamıs, olamamıs. isimlere kayıtsız şartsız sarılır olmusuz. vay bizim halimize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın