resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3288
    7 mayıs 2014 galatasaray eskişehirspor maçı'nı tamamen eskişehirspor'un basiretsizliği ve galatasaray'ın büyük takım olması sebebiyle kazanmıştır. aksini söyleyen hala pembe rüyalar içindedir. hagi'de bu takıma türkiye kupası kazandırdı, hem de ezeli rakibine 5 atarak. ama bu hagi'nin iyi bir teknik direktör olduğunu göstermez.

    dünkü maçta takımın neredeyse hiç pozisyonu yok. kanatlardan yediğimiz atak gırla, saha içinde taktiksel hiç bir hamlesi yok. takım böyle güçlü bir kadroya rağmen tel tel dökülüyor. dün bir pozisyonda eskişehirspor tam 50 pas yaptı, takımda bir kişi topu almak için hamle yapmaya çalışmadı. sadece bu bile oynattığı futbolun, takımın kimyasına ne kadar uyumsuz olduğunun başlı başına ispatı. ama burada hala kendisinden umutlu olanlar var.

    hani bazıları mancini fan boyları falan diyor ya, hakikatten böyle bir topluluk olduğuna inanıyorum artık bende. bu arkadaşlara boşuna laf anlatıyoruz, ne yazsak nafile. bunlara laf anlatmak resmen yel değirmenleri ile savaşmak gibi.

    kısa tanım; en kısa zamanda kendisine teşekkür edilip, gönderilmesi gereken teknik adam. özellikle 4.yıldızı fenere hediye etmek istemiyorsak tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın