resim
Erkan Zengin
Takım:Segeltorps IF
Mevki:Sol Kanat
Yaş:38
Boy:-
Uyruk:İsveç
  • 178
    kendisini isvec'te oynarken de seyretmis biri olarak bencilliginin kucuk takimin en teknik futbolcusu olmasiyla alakasi olmadigini söyleyebilirim. bizim cahil halkimizin encok calim atan oyuncuyu en yetenekli olarak ilan etmesinin sonucudur erkan zengin. isvec'te öyle super kulturlu bir ortamda buyumemis gördugum kadariyla. arkadas cevresi de muhtemelen kuzenlerden ve göcmenlerden olusmus. cok calim attigi icin de hasper kader futbolcu olmus.

    isvec'te isveclilerle saglam bir futbol egitimi alsaydi ögrenecegi ilk is takim oyuncusu olmak olacakti. elmander gibi kendine degil takimina oynayacakti. 10 kisi ayri kendisi ayri oynadigi bu futbol karakteri ile en fazla eskisehir, hadi bilemedin fener topcusu olur.

    hammarby'de oynarken kaybettikleti bir mac sonrasi röportajda "ben top ayagina geldiginde iyi oynayan bir futbolcuyum. surekli saga sola kosup topu bana atin diye bagiracak miyim? istedigim toplari alamiyorum" diye takim arkadaslarina kizmis bu "ismail yk reserved" kardesimiz. takim arkadaslarini artik nasil bir bencillikle bunalttiysa pas bile vermemisler. o gunden bu gune degisen bir sey yok bencilliginde.

    http://youtu.be/8Lcut5YwAOc
App Store'dan indirin Google Play'den alın