• 8034
    kendisini keşfedişimin üzerinden aşağı yukarı 1 sene geçmiş güzide oluşum. yaklaşık 7 ay yazar alımını bekledim, çaylak oldum ve büyük bir şevkle entry girmeye başladım. 3 ay da yazar olmayı bekledim ve bu süre içinde okumaktan pek hazzetmeyen ben sözlüğü yalayıp yuttum. sonunda sözlüğümüzün bir haftalık, dumanı üstünde yazarı oldum. e mutluyum tabi; burada, bu düzeydeki yazarlarla aynı platformda bilgi paylaşımında bulunabilmek benim açımdan çok hoş bir deneyim olacak.

    diğer sözlük ortamlarında az çok bulunmuş biri olarak söyleyebilirim ki buradaki sıcaklık, yardımseverlik ve dayanışma başka hiçbir yerde yok. trollden, ergenden geçilmeyen diğer sözlüklere nazaran burası deyimi yerindeyse çölde bir vaha gibi. büyük çoğunlukla galatasaray'ın konuşulması da cabası. burada kendimi buldum diyebilirim.

    sözlük içinde fikir uyuşmazlıklarından yakınılıyor tabi gözümden kaçmadı. bu da buranın tuzu biberi işte. tartışma tabii ki olacak, fikir alış verişi olacak. yanlış düşünenler yanlışlarını farkedecek. manciniyi seven olacak; fatih terimi göndermeyecektik, lucescu gelsin diyen olacak. bunlar olmazsa problem olur zaten. ama işte söylemler üzerinden birilerini yabancı sevdalısı yahut terim fanboyu ilan etmek yanlış olur. bu ileriki dönemlerde sözlük içi gruplaşmaya döner ki allah muhafaza. zaten dışarıda bir sürü sevmeyenimiz var bari burada birbirimize düşmeyelim. bu konuda biraz daha sağduyulu yaklaşırsak, hepimiz aslolan galatasarayımıza odaklanırsak, galatasaraylıgalatasaray'dan ötürü seversek aşamayacağımız problem kalmayacak, inanıyorum.

    sonuç olarak, muhteşem bir ortamımız var, kıymetini bilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın