• 8
    kendisini bazı fb'li ünlülerin yer aldığı adalete fener yak videosunda ilk gördüğümde hiç şaşırmadım, sadece sarkastik bir şekilde güldüm.

    bu adamın son senelerde takındığı tavır en iyi psikologları, sosyologları bile şaşkına çevirir. kendisi büyük döneklik yaptığı gezi olaylarından sonra çok kan kaybetti. en büyük gücü olan üniversite gençliğini kaybetti. çokça aktif olduğu sosyal medya'da da ağır tepkilerle karşı karşıya kaldı. ki bu tepkiler çok haklıydı. kendisi önce "güya" gezi'ye destek verdi. taksim'e gidip videolar çekti. biber gazından etkilenen mağdur halini bütün medya ile paylaşarak, çok güzel de şovunu yaptı.

    sonrada "havalar güzeldi, gençlerin gidecekleri yeteri kadar spor salonu, eğlenceli filmler ve sosyal etkinlik yoktu. insanlar sokakta heyecanı ve eğlenceyi keşfetti. aynı şey soğuk havada olmazdı" gibilerinden bir şeyler söyleyerek, orada gerçekten mücadele veren insanlara büyük terbiyesizlik yaptı. kendisi futbolun f'sinden anlamaz. bunu ben demiyorum, her ortamda kendisi söylüyordu. yani fenerbahçe taraftarı falan değil! ama hep gündemde olma taraftarı. hep kendisinden söz edilsin taraftarı.

    "güya" gezi'ye destek verdiği dönemde de çarşı taraftarıydı mesela! opportunist (oportünist) kelimesinin, tam anlamıyla hakkını veren birisi. yanlış veya doğru önemli değil kendisi için, sadece her fırsattan yararlanmak önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın