resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 275
    kendisi hamburg ile şubat ayında zaten 2016 yılına kadar baki olan sözleşmesini, 30 haziran 2018 yılına kadar uzattı. ve resmi ağızdan yapılan açıklamaya göre, bu sözleşme 2. lig içinde geçerli. bir de sözleşmede x paraya serbest kalır maddesi de yok. yani hamburg kulübü, kendisiyle ilgili her türlü önlemi almış. hatta hakan da 1-2 hafta önce hamburg 2. lige düşse bile, yine de hamburg'ta kalırım minvalinde açıklamalar yaptı.

    peki hamburg gerçekten küme düşerse ne olur?
    gerçekten hakan bu yetenekleriyle 2. ligde oynar mı?

    bence böyle bir durumda hamburg'ta kalmaz, kalmamalı! zaten kendisini isteyen kulüpler peşini bırakmaz. ama dediğim gibi hamburg bütün önlemleri almış. yani küme düşseler bile hakan ucuza gitmeyecek. kendisini en az 15-20 milyon euro'dan aşağıya satmazlar. belki de daha da fazla.

    hakan'ı gerçekten galatasaray'da görmeyi çok isterim. ama bu transfer artık çok zor, devre arasında da çok kolay değildi, ama şimdiye nazaran ihtimali daha yüksekti. devre arasında gereksiz futbolculara, harcadığımız gereksiz paraları da düşünürsek, en azından bu transferi zorlamamız gerekirdi. üstüne bir de hakan'ın galatasaraylı olması, evet biraz heyecanla, biraz tecrübesizlikle de olsa bunu çekinmeden açık açık söylemesi, bizi daha da heveslendirmişti. ama maalesef olmadı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın