resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3228
    eleştiriyoruz, beğenmiyoruz. kimimiz kalsın, kimimiz gitsin istiyor. kim haklı kim haksız tarışmaları bir yana bugün ki basın toplantısında gözüme çarpan bir nokta vardı. mancini'ye şöyle bir dikkat ettim de aynı rijkaard'ın galatasaray'dan ayrılmadan önceki bitkin, tükenmiş, yorgun halini gördüm kendisinde.

    bu adam inter'de, city'de çok büyük paralarla ve yönetim baskısı altında çalışmış bir adamdı. yönetim baskısının nedenide harcanan paraların kolay kolay telaffuz edilemeyecek seviyelerde olmasıydı.

    bugün geldiğimiz nokta da şunu net olarak görüyoruz ki türkiye'de ki taraftar ve medya baskısı mancini'yi inanılmaz yıpratmış, yönetimin göstermelik destekleri de adam için sağlam bi dayanak değil doğal olarak artık yorulmuş.

    galatasaray'a gelmeden önce kendisini pek beğenmiyordum fakat nedendir bilinmez kendisine karşı bir sempati beslemeye başladım. seversiniz veya sevmezsiniz, bu adam taraftar için bir zamanlar tapılası olan bir teknik direktörün yerine geldi, kaosa sürüklenmeye müsait bir zamanda bu riski aldı ve bu işin altından kalkamadı. başarısız bir dönem geçirmiş olsa da herşeye sıfırdan başlamış bir ekiple bir sezon geçirme hakkı olduğuna inanıyorum.

    edit: lucescu iddiaları şu sıra ayyuka çıktı görünen o ki mancini'yle yollar ayrılacak, umarım kendisi içinde bizim içinde en doğru olanı yaparız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın