• 48
    swap olayının biraz karışık olduğu oyun. 1-2 günlük uğraş sonucunda kavrayabildim sanırım, elimdeki 4-5 adet duplicate oyuncuları okutabildim, anlatayım.

    elimde fazladan bir kart var wesley sneijder'e ait diyelim.

    oyunun anasayfasında aşağıda mavi renkteki "swap duplicates" kısmındaki "edit request" butonuna basıyoruz.

    oyunda aynı anda 3 farklı istek yapmamıza izin veriliyor. bu istekleri ya arkadaşlarla katıldığınız "collectors group" arasında ya da oyundaki tüm kullanıcılar arasında olacak şekilde seçebiliyoruz. grup içi takas nispeten daha hızlı, ama istediğinizi bulmanız zor çünkü gruplarda max. 11 kişi var. tüm kullanıcılarla takasta istediğinizi elde edebilirsiniz ama süre uzuyor.

    bir swap isteği yaratırken elimizdeki değiştirmek istediğimiz kartı öneriyoruz, diyoruz ki ben sneijder vereceğim. istek olarak da karşıdan spesifik olarak bir ya da birden fazla oyuncu seçebiliyoruz. örneğin sneijder'e karşılık ronaldo istiyoruz dedik ya da oyuncu ismi belirtmeden "sneijder karşılığında bana portekiz'den herhangi bir kart gelsin" diyebiliyoruz. isteğimizi kaydedip beklemeye başlıyoruz.

    sistem bizim isteğimize uygun takas teklifini bulabilirse yani dünyada bizimle uygun şekilde "ben ronaldo vereyim, sneijder alayım" diyen birisi varsa bize öneriyor. ana sayfada swap isteği butonuna bastığımız yerde "swap teklifi geldi" yazıyor ve kabul ediyorsunuz. otomatik olarak kartlarınız değişiyor.

    eğer makul bir takas teklifi koyduysanız 1-2 saat içinde cevap gelebiliyor sistemden. ama pek adı sanı bilinmeyen oyunculara istekte bulunursanız bu sürenin 8-9 saate kadar çıktığını da gördüm. hele ki kimsenin o an istemediği bir oyuncuyu takas etmek istiyorsanız hiç cevap gelmediği de oluyor malesef. o nedenle her 6-7 saatte bir swap istediğiniz oyuncuyu değiştirmek en mantıklısı. uzun süre boyunca sneijder'inize karşı ronaldo takası bulunamadıysa, swap isteğinizi güncelleyip, "madem ronaldo yok, di maria'da olur" diyebiliyorsunuz. bu şekilde isteğinizi güncelleye güncelleye optimum takas teklifine de erişebiliyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın