resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4993
    haksız yere bok atılan büyük başkandır.

    ünal aysal'ın kadın basketbol takımının şampiyonluklarında payı yoktur, ünal aysal turgay demirel'i şampiyonluk kutlamalarına çağırır mı gibi demeçlerle eleştirilen, mide bulandıran bir iki yüzlülükle horlanan başkandır ayrıca. kimse kusura bakmasın arkadaşlar, herkese her görüşe saygım vardır ama riyakarlığa asla.

    turgay demirel'i kutlamalara çağırır mıymışmış. ben olsam nispet olsun diye ben de çağırırım arkadaş, ''gelin başkanım beraber kutlayalım şampiyonluğu :)))):))))'' derdim. sırf turgay demirel'in o kıpkırmızı suratını görebilmek için çağırırdım ulan işte. ya o kadar saf bir adam değil ünal bey, en azından senden benden daha net görüyordur bazı şeyleri.

    yok kadın basketbol takımının şampiyonluklarında payı yokmuş falan filan. fatih terim şampiyon yaptı dimi kadın basketbol takımınıda ? hadi utanmayın, fenere koyup şampiyon olduğumuz bir gece de bunu da dile getirin de iyice ağzımızın tadı kaçsın. başkan daha ne yapsın be, ayırdığı bütçeyle kurduğu takımla getirdiği hocayla her kulvarda başarılı oldu kadın basketbolunda. fatih hoca fatih hoca diyosunuz, ünal aysal; galatasaray camiası içinde yeni bir fatih terim yarattı resmen.

    (bkz: ekrem memnun)

    galatasaray'ı her defasında yarı yolsa satıp gitmiş, egolarıyla takıma her daim faydadan çok zararı dokunmuş biri için* şu güzel gecemizi zehir etmeyin artık. zehrinizi akıtmayın, rahat bırakın ünal aysal'ı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın