resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3214
    manchester city yıllarından beri beğenmediğim teknik adam, hala da öyle. öve öve bitirilemeyen oyun ve taktik bilgisinin ne kadar zayıf olduğuna orada çok tanık olmuştum. dillerden düşürülmeyen premier lig şampiyonluğunu da nasıl aldığını sözlüğümüzün eski sayfalarında ki yorumlara bakarak bile anlayabilirsiniz. kendisini şu an fütursuzca savunan, uğruna hakaret edenlere gelmeden önce mancini mi, x mi diye sorsalar büyük ihtimalle x teknik adamı tercih edeceklerdi.

    sahip çıkmalarını anlıyorum, galatasaray takımının teknik direktörü sonuçta bu adam. ama sahada izlediğiniz takımdan, kenar yönetiminden nasıl memnunsunuz yahu? ayrıca kendisini eleştirme sebebimizde budur, aldığı skorlar falan değil. galibiyet alırken bile elinde böyle bir takım olmasına rağmen, kendi sahasında taraftarına ecel terleri döktürüyor. gittiği her takımda takımın kritik oyuncularını küstürmüş veya sorunlar yaşamış. samir nasri'nin yaptığı açıklamalar neden sözlüğümüzde fazla yer bulmadı veya kendisini destekleyen kitle neden bu açıklamalara karşı bir yorumda bulunmadı merak ediyorum? aynı açıklamayı maldini, fatih terim için yapsa burada dört dönecek, sayfalarca entry girecek arkadaşlar tanıyorum.

    yaptığı başarısız transferler de cabası ki, futbolculara verilen para ile birlikte bu transferlerin değeri tam 41 milyon euro imiş. bu transferler arasında yalnızca alex telles ve arada sırada hajrovic takımda görev alıyor. devre arasında bu kadar para harcatan ve boş transfer yapan bir adam, seneye kulüp bütçesini dört döndürür.

    mancini'yi seversiniz, sevmezsiniz bilemem ama şunu kabul edin ki neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor mancini dönemi. adı ne koyarsanız koyun ister aşı tutmadı, ister sabote edildi, ister beceremedi çıktığımız sonuç aynı; mancini ile 1 sezon daha devam etmek intihar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın