• 279
    red bull salzburg takımı ile yeniden başladığım oyundur. takım lig için yeterli ama avrupa için tecrübesiz bir kadroya sahip. benim de amacım avusturya'nın bayern'i olup avrupa için kasmaktı. bu yüzden bu takımı seçtim. fakat hiç de göründüğü kadar kolay değil.

    öncelikle hepinizin bilidiği gibi genç bir kadromuz var. fakat arada 28 yaş civarında oyuncularımız da var tek tük. bunları satarak işe başladım. daha sonra bunların yerine genç, potansiyelli isimleri transfer ettim. hatta oyun kurucu eksiğimizi emre çolak ile kapattım. * kendisi hep gözlemcilerden tam not aldı hem de oyunda gayet iyi bir oyuncu.

    takımımızın öne çıkan isimleri tahmin edersiniz ki; kevin kampl, jonathan soriano, sadio mane ve alan. bunların yanında valon berisha ve hinteregger gibi potansiyelli oyuncularımız da var.

    transfer sezonunu tamamladıktan sonra lige başladık. şok 2 yenilgi aldık ilk 2 maçta. daha sonra taktikte yaptığım birkaç değişiklikle 4 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. bu arada şampiyonlar ligi play off turunda zenit ile eşleştik. otoriteler bize hiç şans tanımadığı gibi zenit'in turu rahat geçeceğini öngörüyorlardı. ilk maç deplasmandaydı. kontraatak futbolu oynamayı tercih ettim ve neticede 1-0 öne geçtik. fakat maalesef tecrübesiz kadromuz skoru koruyamadı ve maçı 2-1 yenik tamamladık. aslında yine de iyi sonuçtu. evimizdeki maçı son ana kadar 0-0 götürsek de 90 dakika içinde skoru 1-0'a bir türlü getiremeyince elenmiş olduk. yolumuza uefa avrupa ligi'nde devam edeceğiz. avrupa ligi'nde grubumuzdaki rakipler: braga, frankfurt ve zulte waregem.

    zenit karşısında favori değildik fakat nedense elenmemiz takımda moralman büyük bir çöküşe neden oldu. haliyle zenit maçı dönüşünde morali düşük olan futbolcularım ligdeki en önemli rakibimiz austuria wien karşısında adeta sahada yürüdü. bir de bu bir derbiydi. 2-0 kaybettik ve taraftarlar yavaştan homurdanmaya başladı. hatta basında kovulacağıma dair söylentiler çıkmaya başladı. bı yenilginin ardından ligde üst üste 2 beraberlik daha aldık ve artık üzerimdeki baskı iyice arttı.

    bir takım konuşması yapıp moralleri yükseltmeyi düşünüyorum. bu gidişata dur diyemezsem eğer kovulacağım muhtemelen. şu an ligde liderin 9 puan gerisindeyiz.

    takımımızı şu ana kadar sırtlayan oyuncularımız 13 maçta 5 gol 3 asistle kampl ve 10 maçta 6 gol 4 asistle jonathan soriano.

    bakalım sezon sonunu getirebilecek miyim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın