• 54
    bu maçta pek iyi oynamadığımız daha doğrusu rakibin sahasında her sezon görmeye alıştığımız terörize olaylara karşı mental olarak çok iyi hazırlanmadığımız ortadaydı. fakat yine de oyunculara kızamıyorum neden rakibi box out edip, hücum ribaundlarına sokmamayı denemediniz diyemiyorum çünkü özellikle ilk yarıda maç başa baş giderken oyuncularımızın yaptığı her temasa faul çalındı dolayısıyla bu bizi hem faul problemine soktu hem savunma sertliğimizi düşürdü hem de oyuncularımız faul sayılarını artırma endişesi ile rakibe temastan mümkün olduğunca kaçındılar.

    buna karşılık rakibin yaptığı her türlü oyun dışı sertliğe müsamaha göstererek oyuncularımızın sinmesine de neden oldular, en az 3 tane açık seçik gözleri önünde cereyan eden sportmenlik dışı faulü göremediler değil çalamadılar. hatta 2.yarıda bir ribaund pozisyonunda angel şebnem'i topla alakasız bir pozisyonda tutup yere fırlattı, rüştü nuran önce sportmenlik dışı faulü işaret edecek gibi oldu fakat tam o anda muhtemelen karşısında şike baronunu görünce normal faul bile çalamayıp o pozisyondan dolayı gidip angel'ı uyardı, madem pozisyonda faul yok neden gidip angel'ı uyarıyorsun futbol maçı mı bu ki, ilk faulde uyarı ikinci de sarı kart vereceksin.

    son olarak yönetimimize de bir not; bu sezon desteği en çok hak eden branşımız olan kadın basketbol takımımızı 4.maçta o terörize ortamda yalnız bırakmayın lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın