• 394
    ronaldo'nun çalışarak bugünlere geldiğini, messi'nin ise allah vergisi yeteneğiyle yatarak bugünlere geldiğini okuduğumuz karşılaştırma.

    şöyle diyelim. 9 yaşında bir çocuk vardı kemik erimesi olan. sonra hastalık süreci, tedaviler derken yılmadı. yaşıtlarına göre hep daha zayıf olan çocuk. bacaklarını güçlendirmek için her gün çalıştı. hemde her gün. işte o çocuğun adı messi.

    yav azıcık tutarlı olun amk. neymiş ronaldo çalışarak bugünlere gelmiş. yeteneği azmış. çalışarak farkı kapatmış. sanki adamın yanındaydınız amk.

    https://www.youtube.com/watch?v=WrlyeTFj5WI

    alın adamın manchester united'daki hali. frikik kullanırken ki duruşu bile aynı. attığı çalımlar vs. bu adamda allah vergisi yetenek yok mu şimdi. adamın beygir gibi bilekleri var.

    çok komik yani okuyunca gülüyorum baya. messi gökten inme, ronaldo alın teri. o yüzden ronado :( asdkhjaksdhjakhsd. şaka gibi amk. çocukta kemik erimesi var diyoruz, anlatamıyoruz. çocuk yaşında kemik erimesi hastalığıyla uğraşmış diyoruz gene yok. bacakları da gökten inme bu messi'nin. sonradan operasyonla takılmış.

    ayrıca adamsın diyoruz da. ben ronaldo'nun her maç kendini yere attığını bilirim. ayağını tutar 2 dakika kıvranır. sonra çıkıp at gibi koşar. 180237182 kere gördüm bunu. nasıl adam oluyor anlamadım.

    https://www.youtube.com/watch?v=8rc8ANXNQcU

    yani birine adam diyeceksek o messi olmalı. yemediği tekme yok ve kendini yere bırakmıyor kolay kolay. ya da neyse mk. bana ne.
App Store'dan indirin Google Play'den alın