resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Romanya
Yaş:79
Uyruk:Romanya
  • 665
    takımın başına sportif direktör olarak getirilip mancini de teknik direktör olacaksa maaşını hesabına yatıralım shaktar'ın başında kalmaya devam etsin. ara sıra gelir boğazda yöneticilerle futbolcularla falan yemek yer gider. ama tabi hesabı o öder o kadar maaş vereceğiz neticede hem sportif direktör dediğimiz pozisyonun da belli sorumlulukları olmalı.

    tabi yıllık 5 milyon alan mancini'yi de arada fırçalayabilmesi de lazım. bu nasıl olur işte "sen yılda 5 milyon alırsın ama haftasonu yemeğini ben ısmarlarım çakal" diyebilmesi lazım lucescu'nun. hatta cebine 30-40 bin dolar harçlık da koyması lazım ki sözü geçsin. tabi tüm bunlar için lucescu'ya da senede en az bir 4-5 milyoncuk vermemiz lazım.

    tüm bunlardan sonra mancini haftasonları boğaza karşı yemekle birlikte lucescu hocasından fırça yememek için takımı it gibi çalıştıracak, ulan iki hafta üstüste aynı kadroyla çıkayım da istikrar olsun diyerek maçkolik'te geçen haftanın kadrosuna bakacak. deplasman sorununu çözmesi için mancini hocam gidip lucescu hocamızdan yemek sonraları yarım saat deplasmanda maç nasıl kazanılır 101 dersi alacak. her deplasmandaki puan kaybında lucescu hocam mancinin cep harçlığını kesecek. ve böylelikle takım 2 ay sonra gelene 3 gidene 5 atan bir takım haline gelecek. sonra gelsin kupalar şampiyonluklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın