• 1
    gayet de var olan bir taraftar kitlesidir. anadolunun herhangi bir kulübünde yaşına başına bakmadan biraz parlamış her futbolcuyu takımına ister. özellikle her transfer dönemi filizlenmeden ufaktan burun göstermeye başlarlar. onlar için futbolcunun yaşı, kapasitesi, uyumlu olup olmayacağı veya kim olduğu önemli değildir. herhangi bir kulüpte bir süre takımı sırtlasın onlara yeter. hemen bunu alalım demeye başlarlar.

    kötü niyetleri yoktur ama düşünmezler hiç. kardeşim bu futbolcu almış yaşını olmuş olacağını. bir takımı sırtladı diye sende işler mi? her takım sana onlara oynandığı gibi mi oluyor. mücadele ortamın aynı mı? klasmanın aynı mı?

    şampiyonlar liginde başarı istersin ama takıma atıyorum 27 yaşında avrupa görmemiş anadoluda il il gezmiş adam söylersin. mübah mı bu?

    neyse uzatmak istemiyorum. amacım aşağılamak kötülemek değil de her şey ortada işte. böyle şeylerle kaç gündür solframe yürüyor gidiyor. okudukça insanda moral kalmıyor. tamam yerli olsun da her bulduğumuzu da doldurmayalım floryaya. florya diyorum bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın