resim
Alexandre Lacazette
Takım:Lyon
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Fransa
  • 11
    sanırım sözlükte bir arkadaş kendisiyle ciddi anlamda ilgilendiğimizi söylemişti.

    kendisini pek tanımam. geçen fransa kupası maçında 1 gol attı psg'ye, orada adını duyunca bir anda aklımda şimşekler çaktı, "a-ha" dedim "bizim ilgilendiğimiz adam!". ondan sonra biraz daha alıcı gözüyle baktım. bu kısa süre içerisinde çıkardığım sanırıp pire gibi bişey bu arkadaş. nitekim boyu da 1.75'miş. kısa boylu olmasının tabi en büyük avantajı hızlı ve çevik olması. fakat hava toplarında ne kadar iyi onun hakkında yorum yapamıyorum. çok az izledim dediğim gibi ama klas bi topçu izlenimi bıraktı bende.

    yaşı da henüz 22 yani gelişime de açık bir futbolcu. ayrıca artık ileride genç dinamik oyunculara ihtiyacımız var bu açıdan kendisi mantıklı olabilir.

    --- transfermarkt'ın yalancısıyım ---

    bu sezon 50 resmi müsabakada 21 gol atıp 8 asist yapmış. ve görünen o ki hiç sakatlık sıkıntısı çekmemiş. 50 maç dile kolay, bu yaşta bi futbolcu için, istikrarlı olduğunu gösteren bir istatistik.

    piyasa değeri de 10.000.000 € imiş.

    --- transfermarkt'ın yalancısıyım ---

    ha bir de bu arkadaş benim fut'taki vazgeçilmez forvetimdi ya sonradan hatırladım bak! orada canavar bir forvetti cidden.

    özetle başta da dediğim gibi az tanıyorum kendisini. yakından takip eden arkadaşların aydınlatmasıyla daha net bir fikir sahibi olabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın