resim
Dirk Jan Klaas Huntelaar
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:ara verdi
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 170
    sözlükte büyük bir kesim (hatta ben de dahil) 2014-2015 sezonu muhtemel yabancı forvetimiz için dzeko dese de gelmesini daha çok isteyeceğim futbolcudur kendisi.

    hem oyunculuğunu beğeniyorum hem de sneijder'le iyi bir ikili olacağını düşünüyorum. tabi bu benimki biraz da hayal ürünü ama yine de aklıma gelmişken ufak bir araştırma yaptım.

    kendisi 30 yaşında ve ağustos ayında 31 yaşına girecek. 2015 yazına kadar schalke 04 ile sözleşmesi var. transfermarkt'a göre piyasa değeri 12 milyon €. espn'in sitesinde okuduğum bilgiye göre de sözleşmesinde 14 milyon €'ya serbest kalır maddesi varmış. farklı kaynaklarda farklı şeyler yazıyor fakat ortalama olarak 5 milyon € maaş aldığı söyleniyor. görüldüğü üzere gerek bonservisi ile gerekse maaşıyla epey tuzlu bu arkadaş. fakat dzeko'yu da öyle ucuza kapatamayacağımız aşikar. dediğim gibi benimki biraz hayal ama gelse çok sevinirdim.

    tek düşündüren nokta sakatlık problemi. geride bıraktığımız sezonu ve bu sezonu içeren dönemde 5 ay arayla 2 defa "diz iç bağ yırtığı" sakatlığı yaşamış. iki sakatlık arasının kısa olması düşündürücü. bu sezon 15 maç kaçırmış bundesliga'da ve bu da neredeyse ligin ilk yarısının tamamına tekabül ediyor. zaten ligin ilk yarısının ilk iki haftası oynayabilmiş sadece. 2. hafta oynanan wolfsburg maçının ilk yarısının sonunda sakatlanarak oyundan alınmış ve bundan sonra tam 15 lig maçında oynayamamış. buna rağmen dönüşü hiç de fena olmamıştır. sakatlıktan döndükten sonra forma giydiği son 15 lig maçında 9 gol atıp 1 de asist yapmıştır. bunun yanında şampiyonlar ligi grup maçlarının tamamını sakatlık nedeniyle kaçırmış 2. turdaki real madrid'e 6-1 yenildikleri maçtaki tek golü kaydetmiştir. dolayısıyla sakatlık sonrası 2 kez forma giyebildiği şampiyonlar liginde 2 maçta 1 gollük istatistikle oynamıştır.

    dolayısıyla bu sezon totalde 21 maçta 13 gol 2 asist ile oynamıştır. *

    schalke'deki en parlak sezonunu 2011-2012 sezonunda yaşamış ve oynadığı 48 resmi maçta 48 gole imza atmıştır.

    kendisi schalke taraftarı tarafından oldukça seviliyor gördüğüm kadarıyla. ayrıca bir röportajında menajeri kendisini bırakmayı hiç düşünmediklerini söylüyor. fakat huntelaar'ın verdiği bir röportajda ise kendisi ingiltere premier liginde oynamayı çok istediğini söylüyor.

    arsenal'ın draxler'le beraber kendisiyle de ilgilendiği iddia ediliyor.

    maddi manevi her açıdan zor görünse de umut fakirin ekmeğidir diyerek entry'mi noktalıyorum. *

    yalnız klaas'cım gelirsen 25 numara nando'nun haberin olsun. ama 9 boşta istersen. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın