• 3083
    şampiyon olmuş klüp. ben bu konuyla ilgili birşey yazmayacaktım ama yazacağım. çünkü bu şampiyonluğu hazmedemiyor, içime sindiremiyorum. bu sene fenerbahçe'nin yaklaşık 20 maçını izledim. rakibi hep baskı altına aldılar gayet güzel oynadılar. hani herkes diyor ya "fenerbahçe haketti", evet. sahada ki futbola bakarak bunu bende söyleyebilirdim. tüm takımlardan daha çok kollandılar. ama bu sonuca bu kadar etki etmedi. bu yüzden, sahada ter akıtan tüm fenerbahçe' li futbolcuları tebrik ediyorum diyebilirdim.

    başkanları kim olursa olsun, haksızlık yapsın ya da haksızlığa uğrasın, saf duygularla takımını destekleyen, bunun dışında herşeyi görmesine ve bilmesine rağmen kulaklarını kapatan ve kötüyü kollamak pahasına takımını destekleyen fenerbahçe taraftarı, sen takımına aşıksın. senin takımınla aranda mantık değil aşk ilişkisi var, bu yüzden seninde şampiyonluğunu kutluyorum diyebilirdim.

    buraya kadar hiçbir sorun yok. ben galatasaray 'lıyım yenilmeyi de, kazanan rakibimi tebrik etmeyi de bilirim.

    benim içim neden acıyor? içim acıyor çünkü, 50 sayfa şike tapesi ile dışarıda gezen adam da dün şampiyonluk kutladı. bu adam dün "bu başarı benim dedi". bu adam "fenerbahçe 'yi durduramadınız" dedi.

    ey aziz yıldırım ve şikeci saz arkadaşları, sizi tebrik etmiyorum. türkiye 'deki adalete olan güvenimi sarstığınız, temelini dostluğun oluşturduğu sporu pisliğe buladığınız için sizi lanetliyorum.

    ve ey fenerbahçe taraftarı; aziz yıldırım başkanlığında hiçbir şampiyonluğunuz ak değil. hiçbir şampiyonluğunuz takdiri ve tebriği haketmiyor.

    şampiyonluklarınızıda, kupalarınızıda sonuna kadar savunun. takımınızın ligden düşmemesi için sonuna kadar mücadele edin. ama bu adamdan kurtulun.

    şerefli insan bunu yapardı. biz olsak bunu yapardık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın