• 466
    iki birbirinden güzel futbol sezonundan sonra böyle bir sonuç çok koyuyor bana çok. ligde fırtına gibi esiyorduk. şampiyonlar ligi keza aynı şekilde. yönetim, taraftar, takım kenetlenmiş, e başarılar da geliyor haliyle. bi şampiyonluk kupası geliyor, bi süper kupa geliyor, bi emirates kupası geliyor. koyduğumuz yerden kupa çıkartıyoruz adeta. dış basın bizden daha çok bahsediyor, forma satışında rekor kırıyoruz, fenerbahçenin adını unutturuyoruz.

    sonra bir anda bu yükseliş sekteye uğruyor. yabancı sınırlaması denen illeti sarıyorlar başımıza. lige kötü başlıyoruz, transferlerden gerekli verimi alamıyoruz, teknik direktör değiştiriyoruz. düşene bir tekme de medya vuruyor, bazı taraftarlar medyanın gazıyla yerli yersiz ateş püskürüyorlar. devre arası kampını çok güzel geçiriyoruz ve bir kupa daha kazanıyoruz, ama ne fayda! şampiyonluk çok çok yakınımızdayken elimizin tersiyle itiyoruz. futbol keyif vermiyor, eski hırsı, özgüveni, kazanma arzusunu bekliyoruz. eski galatasarayı özlüyoruz. öyle ki anadolu takımlarıyla baş edemez hale geliyoruz, şampiyonlar ligine rezil bir futbolla veda ediyoruz.

    her çıkışın illaki bir inişi olacaktır elbette ama ben bu inişin bu kadar erken olmasına şaşıyorum. tff nin çelmesi aşikar da futbolcularımız buna güzel oyunlarıyla tepki koyamıyorlar mı? benim bildiğim engellenmeye çalışılan takım hırs kazanır, bizde hırsın esamesi okunmuyor.

    sonunda olan yine bizim gibi duygusal taraftara oluyor işte..
App Store'dan indirin Google Play'den alın