• 22
    içime işleyen, gurur veren marş, kareografi, cümle. 6 mayıs 2012 trabzonspor fenerbahçe maçı şikeciler yendikten sonra aynı zamanda 6 mayıs 2012 galatasaray beşiktaş maçında berabere kalmıştık. sonra baktım fenerliler meydana yürüyorlar. inanmışlar kadıköy'de bizi yeniceklerine baba yiğitler şampiyonluğu kutlamaya gidiyorlar. üstümde parçalı var. başım dimdik. önüme torpil mi atmadılar, küfür mü etmediler, neler neler... dimdik tuttum başımı. "ulan" dedim, "ilahi adaletine sığınıyorum allah'ım, sen görüyorsun işte olanları."

    geçen yıl. 12 mayıs 2013 fenerbahçe galatasaray maçı. yenildik. şampiyonduk. baktım yine kutluyolar. yanlarından geçerken parçalıyla, küfürler, torpiller havada uçuşuyor yine. çok keyif vermişti o akşam bana. "yazık ulan" dedim içimden "sevinsinler garipler"

    bu yıl. 6 mayıs 2014 galatasaray fenerbahçe maçı. yendik. tablo pek bozulmamış. kutluyolar. hemde şampiyonlukları matematiksel olarak kesin değil. ve saçma sapan çıkmışlar orda kutluyolar. üstümde bu sezonun siyah forması. bu sefer ne küfür var, ne torpil. bakıyolar yüzüme, pişkin pişkin gülüyorum. "hey allah'ım diyorum, sen büyüksün"

    ahanda bugün. 27 nisan 2014 fenerbahçe çaykur rizespor maçı. şampiyonlar. üstümde parçalım. başım dimdik. torpiller, küfürler, meşaleler atılıyor önüme. aldırış etmiyorum. dimdik başım. sadece yürüyorum. gönlüm yine durmuyor, söylüyor bir şeyler; "ulan" diyor, "ulan gaassaray, adını hile hurdayla, şikeyle lekelemediğin için, yine bağrında gecelemek için sana koşacağımız için, içtiğimiz o güzel marmara'nın bile adın kadar içimizi ısıtamadığı için, sezon sonuna kadar sanki şampiyon olacakmışsın heyecanıyla maçlara gideceğimiz için, üstümde sade bir parçalı formayla başımı dik tuttuğun için sana minnettarım."
App Store'dan indirin Google Play'den alın