• 5
    yine kimsenin katılımı olmamasıyla piç olan zirvedir.

    ey istanbullu sözlük yazarları kusura bakmayın ama bir boka yaramazsınız. şurada sizleri bir araya toplayalım tanışalım kaynaşalım diye götümüzü yırtıyoruz ama siz beyzadelerimizin nazik bedenlerini kaldırıp zirveye iştirak etmesine sebep olamıyoruz. sizlere yağmurlu havada su bile fazla kusura bakmayın. güzel bir galibiyetle taçlandırmak istediğim şu zirveyi boğazıma dizdiniz teşekkürler.

    ey moderasyon sizlerde yazarlardan aşşağı kalmıyorsunuz. eğer birazcık sözlükle ilgilenseniz ya da biraz düşünebilseydiniz şu zirveleri olaylar kısmına yapıştırır herkesin bilgisi olmasını insanların kaynaşmasını sağlardınız ama sizde o düşünce oluşmamış henüz sanırım.

    biz ağabeylerimizden taraftarlığı her an yanyana olma birbirini tanıma bilme sevme saygı duyma olarak öğrendik. ama bakıyorum ki hepiniz endüstriyel futbolun birer uşağı olmuşsunuz. galatasaraylılığınız sadece futbol ile endeksli.

    bu yüzden ki gidin futbol takımımızın peşinden koşun, drogbanın, şinonun, burak yılmazın, selçuk inanın ne kadar güzel büyük topçular olduğunu söyleyin ( bunu bende söylüyorum çünkü ben galatasarayın her spor dalı ile alakalıyım). ama şunu da unutmayın ki galatasaray bir futbol kulübü değil bir spor kulübüdür.

    velhasılıkelam artık zirve falan düzenlemiyorum sizleri bir araya getirip güzellik yapayım sizleri birbirinizle tanıştırıp daha sonraki zirvelerde daha kalabalık olma ümidindeydim ama sizlere yağmurlu havada su bile fazla dediğim gibi.

    ben bu işi en güzel yapan izmir ekibine bırakıyorum.

    vesselam!
App Store'dan indirin Google Play'den alın