• 18976
    "sözleşmemle ilgili yanlış bir bilgi var. ‘15 maçta ilk 11 veya 30 maçta forma giyme’ şartı diye bir madde var. zaten 18-19 maç ilk 11 oynadım ve sözleşmem otomatik olarak uzadı. açıkçası ben de yanlış biliyordum ama 2-3 ay önce kulüp menajerimiz cenk ergün bana gösterdi.

    avrupa’ya gitmeyi düşündüm. takım olarak bir hedefim olmadı fakat lig olarak ingiltere’de oynamak isterdim. ancak her zaman “galatasaray’ın menfaatlerini düşünerek hareket etmek istiyorum” dedim. bana avrupa’nın önemli takımlarından ciddi teklifler de geldi. fakat o günün şartlarında uygun bulmadım. galatasaray’da kaldığım ve avrupa’ya gitmediğim için de hiçbir zaman pişmanlık duymadım.

    burada yetiştim, büyüdüm ve burada sabri sarıoğlu oldum. sakatlığım olmadığı sürece de uzun yıllar galatasaray ile futbol kariyerime devam etmek istiyorum.

    “ben taraftarın yerinde olsaydım sabri’yi eleştirmezdim” “futbolcu olmayıp dışarıdan sabri’yi izleyen biri olsaydım yine de eleştirmezdim. çünkü bazı şeyleri insanlar görmezden geliyor, objektif olamıyorlar. söylenecek çok şey var ancak şu an bunları konuşmak istemiyorum. ama sabri’nin yürekten ve isteyerek oynadığını bilirdim”

    sabri sarıoğlu *
App Store'dan indirin Google Play'den alın