• 15
    beşiktaş'ın yaptığı son açıklamayla iğrenç bir hale gelmiştir. bunların ikisi yakında kulüpleri de birleştirip tek bir renk altında toplanırsa şaşırmam bak ha! hah işte o zaman resmi olarak kendilerine fbjk de diyebiliriz.

    tabi sosyal medyaya bakacak olursanız bu açıklamanın; "ooo işte beşiktaş duruşu", "helal beşiktaş! bir fenerli olarak sizi kutluyorum!!!" "adamsın beşiktaş işte futbolda görmek istediğimiz şeyler!!!" "gönüllerin şampiyonu beşiktaş!!!" şeklinde yankılanmış olduğunu görürsünüz. körler sağırlar birbirini ağırlar misali vıcık vıcık tebrik mesajları atıp duruyorlar birbirlerine.

    peki ya şu meşhuuurr beşiktaşlı duruşu, 2011-2012 sezonunda playoff denen saçmalık çıktığında neredeydi? beşiktaş yönetimi o zaman çıkıp şöyle bir açıklama neden yapmadı madem bu kadar duyarlılar???

    "ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz galatasaray, ligi 34 hafta sonunda en yakın rakibine 9 puan fark atarak lider tamamlamış ve kuşkusuz ki şampiyonluğu sonuna kadar hak etmiştir. bu başarılı sezonun sonunda, rakibimizin, 34 maç sonunda yakaladığı başarıyı, 4 büyük takım arasında oynanacak maçlara bağlı olacak şekilde ve üstüne üstlük puanların yarıya bölünmesiyle haklı şampiyonluğunu riske atmasına sporseverler olarak gönlümüz razı olmamaktadır. tff'nin bu konunda gereğini düşünmesi gerektiğini ve futbolun dostluk ve kardeşlik olduğununun unutulmaması gerektiğini kamuoyuna saygıyla sunarız."

    evet sayın bjk yöneticileri. madem bu kadar duyarlısınız, madem bu kadar sportmensiniz o zaman niçin "ebedi dostunuza" destek vermediniz playoff saçmalığı çıktığında? neden yukarıdaki gibi bir metin yazmadınız resmi sitenizde? ulan siz mi sportmensiniz be?? siz ne utanmaz arlanmaz adamlarmışsınız. bu kadar ikiyüzlülük olmaz!

    haa bir sözüm de şu meşhur fenerbahçe sempatizanı beşiktaş taraftarına. bakıyorum pek bi hoşunuza gitmiş bu açıklama. peki eyyy beşiktaş taraftarı, şu 2 soruya ne diyorsun?

    1. klübünüzün yaptığı açıklamaya bakacak olursak fenerbahçe'nin şampiyonluğuna kesin gözüyle bakıyor yöneticileriniz. peki bu sözde "sportmence" yaptığınız açıklamanız fenerbahçe'nin rakibi ç.rizespor'u ezecek nitelikte değil mi? hiç mi kazanma şansları yok?

    2. matematiksel olarak şampiyonluk şansınız devam etmesine rağmen yönetiminiz daha şimdiden yenilgiyi kabullenmiş. bir beşiktaş taraftarı olarak bu açıklamayı sindirebiliyor musunuz?

    işine gelene karşı sportmen davranan beşiktaş yönetiminin yaptığı bu açıklamayı kesinlikle ve kesinlikle samimi bulmuyorum. ve bu işin ucunda da bir menfaat söz konusu olduğunu düşünüyorum. galatasaray'ı itibarsızlaştırmak için birleşip bize karşı cephe alıyorlar diyen olmuş. o da mantıklı, inanırım. bunlardan her türlü pisliği beklerim. şike suçunun üzerini örtmek için belki de bu yola başvurmuşlardır bilemeyiz. ama o "kendi takmına hallenen kontrolünü yitirmiş zat" hiç kasmasın kendisini. paşa paşa gidecek o parmaklıkların arkasına. kadim dostu fiko da temiz çamaşır getirir artık.

    belli ki özellikle son 2 yılda elde ettiğimiz başarılar bazılarının canını epey acıtmış. bu durumda bizim yapmamız gereken belli. tek yürek olup ne olursa olsun gerek yönetime gerekse sporculara tam destek vermeliyiz. şu vaziyeti görüp de ona buna sallamaya devam ederseniz onlar da istedikleri gibi cirit atmaya devam ederler orda burda.

    neyse herkes safını belli etmiş oldu en azından bu açıklamayla. yarın öbür gün bize de yavşamaya kalkarlarsa, resmi sitemizden kocaman bir "nah!" açıklaması yapabiliriz.

    umarım tez zamanda sevgilinizle el ele türkiye liglerinin en dibine düşersiniz de romantizminizi yaşamaya orada devam edersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın