resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 5581
    bu sezon transfer döneminde takımdan ayrılabileceğini düşündüğüm futbolcu. yarım sezonluk vasat performansından sonra bu sezon herkesin okeyini aldı ve yüzleri güldürdü. gel gelelim kendisinin performansını daha da arttırabilmesi için çevresindeki oyuncuların da çok iyi olması gerektiğini hepimiz fark ettik. şöyle açıklayayım;

    şampiyonlar ligi'ni klasik bir lig olarak düşünürsek biz bu ligi geçen sene ilk 8'de bu sezon da ilk 16'da bitirdik. yani ''şampiyonlar liginin anadolu takımıyız'' demek bizim için yanlış bir tabir olmaz.

    sneijder ise geldiğinden beri ilk 4 kalitesinde bir futbolcu. yani bizimle olması oldukça önemli. bu konuda herkes hem fikirdir eminim.

    fakat bize bu ligde biraz daha ''küçük takımın büyük oyuncusu'' tabirine uyan futbolcular gerekiyor. sneijder ise ''büyük takımın büyük oyuncusu'' tanımına daha çok uyuyor.

    biz onun daha fazla sorumluluk almasını, takım için özel bir oyuncu olduğunu göstermesini istiyoruz. sneijder herkes kadar sorumluluk alıyor.

    yaptığı işi iyi yapıyor. fakat daha fazla iş alması gerekiyor. bu da sneijder'in şimdiye kadar oynadığı takımlara, şimdiye kadar oynadığı futbola uzak bir beklenti.

    şahsen ben; kendisinin yaz döneminde 15 milyon euronun üzerinde bir rakama satılmasına karşı çıkmam. hatta yerine bahsettiğim kriterlere daha uygun bir oyuncu alınması iyi olabilir. tabi bizimle devam ederse de her zaman arkasındayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın