• 1
    ilk entrysi benden olsun..

    sene 2011... aylardan nisan.. akrabalarımın italya'ya tatile gideceğini öğreniyorum.. bir huyum vardır, tanıdıklarımdan kim yurtdışı bir yere gitse, gittikleri yerin formasını isterim. ırak milli takımının forması bile var yani ben de anlayacağınız...ha ne diyorduk italya.. akrabalar, milano ağırlıklı italya'nın belli yerlerini gezecekler. milano demişken o zamanlar milan'da oynayan ibrahimovic'in hastasıyım.. bir o, bir de wesley sneijder o zamanlardan beri en sevdiğim futbolcular. wesley'nin hollanda milli takımından forması var - hem daha sonra dünyanın en güzel takımından* formasını da aldım kendisinin- diye akrabalardan milan/ibrahimovic forması istedim. tarif ettim, fotoğrafı yolladım, pahalıysa yine de alsınlar, ailemden alıp veririm dedim. tamam dediler, anlaştık. her şey iyi güzel, italya'ya gittiler, fotoğraflar falan paylaşıyorlar sosyal mecralarda iyi güzel hepsini layklıyoruz. gittiklerinden yaklaşık 10- 15 gün sonra geri döndüler.. ben de çok büyük heyecan var. ne demek abi en sevdiğim oyuncunun "orijinal" forması gelecek, hem de kendi kulübünün mağazasından. genel bir kanıdır bu formanın kendi takım dükkanından alınması daha bir güzeldir. neyse ne diyorduk.. akrabalar döndü, formamla "yüzleşeceğim" gün geldi çattı..

    akrabaların yanına gittik ailecek. hem yurtdışı anılarını dinlemek, hem de hediye falan getirdilerse onları alıp geri dönmek. -yurtdışından dönen akraba ziyaretini çoğunuz yapmışsınızdır, olayı biliyorsunuz yani.-. benim olayım hediye falan da değil, bildiğin sipariş, parayı hazırlamışım, her şey iyi güzel, ibrahimovic formasına sahip olacağım diye en temiz kıyafetlerimi giymişim. gittik abi, akrabalar "bakın işte bu da mahalleseytanının hediyesi" dedikleri an hissettim..

    açtım paketi.. bir de ne göreyim ? korsan ibrahimovic forması.. koca italya'dan bana gele gele korsan bir ibrahimovic forması gelmişti. kumaşına bakıyorum korsan, amblem baskısı korsan, reklam baskısı korsan.. hele arkasındaki ibrahimovic yazısı.. o en korsan olan şey.. ben nasıl bozulmuşum ama çaktırmıyorum, akrabalara ayıp, aileme daha ayıp.. ama benim dünyalarım kararmış , parasını biriktirmek için resmen lisenin belli bir döneminde hiç bir şey yapmamışım, hiç bir sosyal etkinliğe katılmamışım ve karşılığında ala ala ambalajı bile 2. kalite olan bir ibrahimovic forması almışım. atmadım o formayı duruyor, ilk geldiği an ki gibi üzüntü duymuyorum ama burukluk oluyor halen...

    o an hayatımdaki en büyük hayal kırıklıklarından biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın