resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3046
    insanlar zorla terimi savundurtcaklar. manciniyi korucaz diye kullanılan argümanlara bakalım. aynen şunlar;

    1)ligin 5. haftasında 4. olan takımı devraldı.
    2)clde real madride ilk macta yenilen cl grup 4.sü takımı devraldı.

    taraftarın şu bakış açısıyla savaşmak imkansız gercekten. üstte yazılan bilgilerden bahsediyorum. ligin ilk 4 haftası daha yeni yeni randımanın kazanıldıgı haftalardır. ve hatta ilk 4 5 haftada cogu zaman ankaraspor gibi sacma sapan anadolu takımları liderlik yada 2.lik sırasında oturur. ilk haftaların günahı olmaz, puanlar kaybedilebilir ama kazanılan tempo ile ileri haftalarda ritm tutturmaktır onemli olan. yani ilk 5 haftada takımın 4. olması hiçbir şey ifade etmez o nedenle. ki o takım yanılmıyorsam liderin 6 puan gerisindeydi. ve bursa eskişehir deplasmanlarına gitmiş hatta beşiktaş deplasmanına gitmişti yani arada 1 derbiyi eritmişti. puan kayıpları beklenilen, her takımın 3 aşağı 5 yukarı yaşayabileceği kayıplardı.

    gelelim şampiyonlar ligine. şampiyonlar liginde de her takımın yenilmesinin dogal oldugu real madride yenilmişti o takım. yani ortada bir facia yoktu. 6 yedik dagıldık derseniz de dönüp 10 kişi madridden 4 yiyen mancininin takımına bakın. al sana rezalet. ki iki mac arasındaki galatasarayın futbol kalitesinin farkını da izleyen herkes gormustur farkındadır.

    şimdi biz de böyle mi yazalım. ligin tek namağlup takımını aldı ve yenilgiler tattırdı mancini mi diyelim. mottomuz bu mu olsun?

    böyle yazınca al sana başarısız mancini dönemi. lütfen bu şekilde tartışmayalım şu konuları.

    mancininin bu sezonu başarısızdır. juventus karşısında yaşadığımız başarıya teşekkür etmek lazım ama o iki macı cıktıgımız zaman bu sezon cok boş kalıyor. takıma kazandırdığı yegane güzel şey ise hakkını vermek gerekir ki alex telles. öyle eğip bükmeye gerek yok olanı biteni. evet forvet hattı yetersiz. savunmanın hali iç acıcı değil. ama bu takım liderin 14 puan gerisinde olması bariz başarısızlık. bu fatih terim olsa ona da aynı şey söylenecekti. 14 puan nedir beyler biz galatasarayız.

    seneye mancini kalsın mı derseniz, eger lucescu gelmeyecekse ve yerine yine yabancı bir teknik adam düşünülüyorsa tabiiki mancini kalsın ve 1 sene daha sabredelim. gelişme göstermemizi bekleyelim. ama kabul edelim bu sene olmadı, olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın