resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 620
    bize gelirse başarılı olur yada olamaz gibi baskın bir düşüncem yok. ama kendisine geldiği ilk sezon başarısızdı diyen taş olur taş.

    ilk geldiği sezon 73 puan topladık. 77 gol atıp 35 gol yedik. ligi liderin sadece 3 puan gerisinde bitirdik ki son maçta fenerbahçe yenilse şampiyonduk. nasıl olduğu bilinmez fenerbahçe içerde 17 de 17yle kapattı o sezonu. aziz yıldırım'ın futbolun sahada kazanılmadığını anladım diyerek işaret ettiği yıllar. dahası bi önceki yıl uefayı aldığımız sezon ve bi sonraki 3. yıldızı taktığımız sezon 78 puan toplamıştık. o yıllardan sadece 5 puan eksik yani. en önemlisi futbolu bırakması yaklaştıkça sinirleri gerilen hakem dövüp 2 ay ceza alan hagi*, inter'e transferi yaklaştıkça musafa sarp'dan daha etkisizleşip etliye sütlüye karışmayan emre b. ve karısının menejeriyle aldatması sonucu ligin 2. yarısını topu görse bomba diye karakola götürecek kadar futboldan uzaklaşan jardel ile topladık o puanı. şampiyonlar liginde ise 2 kere gruptan çıkıp madrid'i sahaya gömerek çeyrek final oynadık. schalke'yi eleyip çeyrek final oynamaya benzemiyordu o zaman çeyrek final oynamak ne yaparsan yap 2. turda ölüm grubuna düşüyordun. bi de espri yapayım luce'nin belalısı samsunspor'u içerde dışarda yenememişiz :(

    neyse uzatmayayım lafı. kısa vadede bizi başarıya götürebilecek hocalardan biri lucescu ama bu kesin başarılı olur anlamına gelmiyor. bizimle ilk yılında da başarılı olmuştu lucescu bence. şöyle söylesem daha rahat anlatıcam; mancini ile bu sezon 77 gol atıp liderden 3 puan geride kapatsaydık mancini de başarılı olacaktı bence. 30 hafta oldu attığımız gol 49, takımda ruh yok, liderden kaç puan gerideyiz bilmiyorum bile. geçen yıl ki şampiyonluğumuzda bile luce'nin ilk yılından kötü durumdaydık. eyyorlamam bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın