• 74
    son çeyrekte maç gidiyor dediğimiz andan sonraki kısa bölümde müthiş bir geri dönüş yapıp öne geçmiştik. üst üste bulduğumuz sayılar, tribünlerin inanılmaz gürültüsü sonrası barcelona'nın afallaması derken muazzam bir atmosfer oluşmuştu.

    http://www.youtube.com/…yflal9w5ki&feature=youtu.be

    aslında maç da 2 kez avcumuza kadar gelmişti. 72-72 olduktan sonra yaptığımız saçma faulü bir kenara koyacak olursak, 73-72 geriye düştükten sonra kalan 23 saniyede atıp maçı bitirme şansına sahipken arroyo erken ve kötü bir tercih kullandı. sonrasında 74-72 olmuştu ki yine atıp maçı en kötü uzatmaya götürme şansına veya içeriyi zorlayarak alınacak bir basket faulle maçı kazanma ihtimaline sahiptik. fakat bu sefer de en kötü senaryo gerçekleşti ve topu kenardan oyuna sokamadık.

    kısıtlı ve sakatlıklarla boğuştuğumuz bir kadroyla barcelona'ya kafa tutmak elbette kolay iş değil ama bu şekilde kaybetmek de gerçekten koyuyor insana. ayrıca kulüp artık bir zahmet salon önünde ve çevresinde dolaşan karaborsacılara bir el atsa çok iyi olur. ben maç başladıktan birkaç dakika sonra giriyordum, hala adım başı "bilet lazım mı abi?" diye dolaşanlar vardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın