resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3025
    behzat ç. deki hayaletin deyişiyle: "he akbabuş he herşeyin sorumlusu mancini he amk".

    son dönemde yenildiğimiz maçların hepsini seyrettim nerdeyse. ben anlayamıyorum mesela, sivas maçımıydı neydi gol yedik kontradan geriye düştük. santra yapıldı. şaşırdım açıkçası skora bir daha bakmak zorunda kaldım, çünkü bizimkiler sanki golü biz atmışız gibi oynuyorlardı. mancini de şaşırmış olacak ki adamda tabelaya baktı. şimdi soruyorum size, allah aşkına bu adam sahaya çıkıp futbolcuları mı tokatlasın. çıkıp kendi oynasa yeminlen çok daha iyi oynar sahadakilerden. ne yapsın yani burak yılmaz üstüste 3 kez on metre yanındaki eboueye pas atamıyorsa (3kez lan!) naapsın adam, burağı çıkartıp umutumu alsın.

    fatih terim varken götü çıkana kadar oynayan futbolcun mancini varken 10 metre sağındaki eboueye (3 kez) üstüste pas atamıyorsa, umut bulut boş kaleye koşan berke pas vermiyorsa, takımın en iyi oyyncusu sabri oluyorsa naapsın? sahaya girip hakemimi siksin.

    bu takım eğer isteseydi hiç teknik direktör olmadan şampiyon olurdu. istemedi heepsi bu. geçen sene bundan iyi futbol oynamıyorduk. ama geçen sene istedi takım, fark bu. bu gün mancini gider, bielsa gelir, lucescu gider, fatih terim gelir gene. o zaten gitti mi kaos gelir. fatih terim bu kulube verdikleri kadar götürmüştürde. koca 15 senede bi fatih terim bulamadık amk zaten.

    neyse ben bişey demiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın