resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3013
    hakkında fantastik bir senaryo ürettiğim teknik direktörümüz. ancak olabilitesi yüksek geliyor bana. şöyle ki;

    şimdi arkadaşlar. kulüp hem taraftarın gazını almak, hem uyuşmayan dokudan dolayı, hem de olası tazminattan yırtma sebepleri için mancini'yi göndermek isteyecektir. ki bence bunun olduğu artık herkesçe malumunuz.

    sene başında, daha doğrusu mancini ile anlaşma yaptığımız vakit, bir iddia vardı ve gündemi oldukça meşgul etmişti. `mancini, italya futbol federasyonu'ndan teklif gelmesi halinde sözleşmeyi fesh edebilecek` maddesi. bu çok konuşuldu malumunuz. hatta bununla ilgili doğrulama veya yalanlama yapıldı mı, onu bile bilmiyorum. o kadar karışık bir gündemimiz vardı o sıralar.

    italya, dünya kupası'nda olası bir hüsran yaşarsa, prandelli yerine mancini'nin takımın başına geçebileceği çok konuşuluyor. hatta olası fesh edebilme maddesi bu yüzden konuldu diyenler de vardı o dönem. bekleyip göreceğiz.

    bu konuda şöyle durumlar çıkar ortaya:

    1- mancini sezonu tamamlar, dünya kupası'nın sonu beklenir ve italya'nın başarısız olması sonucu mancini italya milli takımı'nın başına geçer. böylece kulüp yüklü tazminattan kurtulur. ha olan yine taraftara olur, o ayrı.

    2- mancini'ye ne olursa olsun seninleyiz denilir ve yaz kampı transferleri mancinin'nin istediği oyuncularla gerçekleştirilir. olası italya milli takımı hayal kırıklığıyla, mancini takımımızdan ayrılabilir ve kaos ortamı daha da artar.

    3- sezon tamamlanmadan, tazminatı ödenip mancini ile yollar ayrılabilir. yeni teknik direktör arayışları başlar. bu durumda yönetim ciddi bir başarısızlıkla itham edilip, tazminatı ödemekle ekonomimizi zora sokar.

    4- italya milli takımı başarılı olur ve prandelli ile yollarına devam edebilir. o zaman da mancini'nin son dönem performansı ve artık kulak fısıltısından daha çok haykırmalara varan lucescu isminin vereceği karar beklenir.

    her durumda giren çıkan taraftara yani. :(

    (bkz: galatasaray sözlük senaryo timi sundu)

    (bkz: esen kalınız efenim) *
App Store'dan indirin Google Play'den alın