resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4960
    adamin hicbir konusmasini takip etme, galatasaray tv'yi acip yarim saat izleme, al eline ne kadar fener medyasi varsa onlarin agzina bakan yazarlari, spor yorumcularini oku, basbakanin bizzat emriyle atanmis tff baskaninin fatih terim'i zor durumda birakisini yoksay, fatih terim'in baskanina karsi atar yapislarina ses cikarma, sonra gel burada unal aysal bik bik diye konus.

    ya arkadas bana bir tane baskan gösterin ki, baskanligini yaptigi takim her sene sampiyon olsun? hatalari olacaktir. kimse hatasiz degil. fatih terim de 2nci döneminde fener'den 6 yedi. sacma sapan transferlerle camianin borcunu 2'ye katladi. ama fatih terim fatih terim'dir. efsanemizdir. yeri degismez.

    zira unal aysal da geldi takim cag atladi. maddi olarak dunyanin en guclu 16nci takimiyiz. 4 buyukler icinde kat'i ödemesi en az olan takimiz. futbolcularin giderleri gelirlerimizin %60'ina denk geliyor ki, bu bayern munih ile ayni. sponsorlarimizin sayisi 21'e cikmis. gazprom ve emirates gibi iki buyuk dev, sponsorumuz olmak icin yarisiyor forma reklaminda. buyukcekmece'ye alt yapi tesisleri kurulmus, almanya, fransa ve belcika'da okullarimiz acilmis, baslarina dunyanin en iyi egitmenleri getirilmis, arena'nin catisi gunes gecirecek sekilde yeniden yapilip kapaniyor, kombinede turkiye rekoru kirmisiz, localarimiz kapis kapis, galatasaray 2 sene ust uste sampiyon olmus, sampiyonlar liginde gruplardan cikmis, super kupada iki sene ust uste fenere koymusuz, besiktas'a derbi vermemisiz, ezeli rakibimizin sahasinda sampiyonlugu ilan etmisiz, reklam gelirlerimiz %300 artmis, borclarimiz yeniden yapilandirilip acil ödemeler 5 sene zarfinda taksitlendirilmis, drogba ve sneijder gibi sampiyonlar ligi kaldirmis iki dunya yildizini parcali ile seyretmissin, edirne'den öteye gittiginde taninan tek takim olan galatasaray'in taraftarisin, piril piril sikeye bulasmamis bir camianin destekcisisin, adam gitmis dunya capinda kredisi son derece yuksek ve galatasaray'in marka degerini yukselten mancini'yi getirmis;

    daha ne yapacak bu adam? bunlari 2.5 yilda yapti lan bu ekonomi dehasi...

    ha gelen hoca takima uyum saglayamamis, futbolcularin yenicerilige, yabanci-yerli ayrimina baslamis, cikip adam gibi oynasalar 34 macin 34'unu de alacak kapasitedeler ama islerine gelmiyor beyefendilerin. taraftar "ooooo" desin basliyolar kari gibi trip yapmaya duygusal, romantik kamiller...

    koskoca galatasaray baskani daha ne yapacak?

    bunlarin farkinda olan ve 3 buyukler arasindaki farkin acilmamasini isteyen bazi orospu cocugu televizyon kuruluslari tff ile el birligi yapip galatasaray'i catir catir dogramislar. sikimsonik play-off cikmis, elinden imparatorunu calmislar, araya basbakani sokup sikeden yirtmislar, butun ulke seferber olmus fenerbahce ve besiktas'a calisiyor.

    bu adam daha ne yapsin. gucu bu kadar iste. herkese tek basina kafa tutacak hali yok. sonucta kendisi de bir isadami...

    4 sene ust uste sampiyon oldugumuzda fatih terim'in aklini karistirmak icin ne paralar sacildi. ulan bu ulkede hangi isini yapan adam istikrar saglamis ki bir baskan cikip takimini her sene sampiyon yapsin?

    yedirirler mi bize her yil sampiyon olmayi bu ahlaksiz orospu cocuklari? birakirlar mi bize?

    ezberlemissiniz bi "unal aysal da unal aysal. fotoh toromo kovdordooo. yönötöcölörö kovdordooo"

    ya arkadas ne doyumsuz, simarik adamlarmissiniz siz yaa.

    allah gözunuzu doyursun arkadas..

    lan bizim abilerimiz 14 sene bekledi sampiyonlugu. citlari cikmadi.

    iki dakka sabirli olun baydiniz artik yaa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın