• 17
    galatasaray spor kulübü'nün ihtiyaç duymaması gereken açıklama.

    galatasaray kendi sahasında kasımpaşaspr'dan 4 yedi arkadaşlar. maç sonunda kaleye çektiğimiz isabetli şut yokken adamlar bizim kalemize 30 şut çekmişti. siz ne diyorsunuz ?

    koskoca galatasaray spor kulübü, futbol takımı sahada hiçbir varlık gösterememişken "hakem olmasaydı yenerdik :(" mantığında açıklama yapıyorsa, buna ihtiyaç duyuyorsa kapatalım dükkanı gidelim. bu ne ?

    fatih terim'i övmek için bunları yazıyorsam allah belamı versin ama 6 nisan 2013 galatasaray mersin idman yurdu maçında 19.4.14 kasımpaşa maçında yapılan hakem hatalarının en az 10 katı yapılmışken takım çıktı 20 dakikada rakibin anasını sikip bıraktı arkadaşlar. sahada basmadık yer bırakmayan, her ikili mücadeleyi kazanan, daha önemlisi sahaya kazanmak için çıkan bir galatasaray vardı o gün. fatih terim 45+2'de muslera'ya "oyunu soğut" da demedi hem.

    çıkarsın bam bam bam oynarsın, rakibini sahada yenersin, maçtan sonra da ortalığı yangın yerine çevirip gücünü gösterirsin. galatasaray kendi sahasında 4-0 yeniliyor, hocası çıkıp "maç 7. dakikada bitti" diyor sonra tff :(

    hadi ordan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın