• 10
    ne yazık ki türkiye'de bu işler böyle yürüyor. fenerbahçe bu sezonki sivasspor deplasmanı sonrası yaptığı açıklama ile şampiyonluğu kazandı. olmayan penaltılar verildi, kırmızı kartlar es geçildi. ha keza beşiktaş da sürekli mağdur edebiyatı yaptı.
    yönetim bir açıklama yapmasa bu sefer de yönetim sessiz kalıyor diye eleştirilecekti. böyle rezil bir federasyon, lig, ülke, futbol olduğu sürece böyle açıklamaları daha çok göreceğiz.
    3 gün önce türkiye kupası yarı finalinde zorlu bir maç oynayan, geriye düştüğü maçı büyük bir eforla çeviren yorgun bir takımın, seyirci desteğinden yoksun olduğu bir maçta henüz 7. dakikada hatalı bir kararla hem 1-0 geriye düşmesi hem de 1 oyuncu eksik kalması, demoralize olması, 4-0'lık mağlubiyetin başlıca sebebidir. 4 golü de hakem yedirmedi elbette fakat penaltı kırmızı kart kararı olmasaydı, maç öncesi bu maçta yenileceğimizi düşünen var mıydı?
    sonuç olarak, şike yaptığı gerek türkiye'de gerekse avrupa'da birçok mahkeme ve kurumlarca kanıtlanmış olan iki takımdan birinin şampiyon, diğerinin de an itibariyle ikinci olduğu bir ligde az bile yapılmış açıklamadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın