resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2967
    juventus maçıyla başlayan umudumuzu ve kredimizi tüketen, galatasarayımızı serbest düşüşe geçiren, elindeki kagıtlarla fm oynar gibi taktik değiştirebileceğini sanan "kurt" hoca.*

    savunulmasını izafi değerler üzerinden değil , gayet basit mantık kurallarıyla izah edecek arkadaşlara sorularım şunlardır:

    1- bu takım son 2 yılın şampiyonu olmuşken,şampiyonlar liginde juventus gibi bir takımı elemişken, kaldı ki tüm bunlara rağmen iyi yada kötü devre arasında 9 oyuncu dahil olmuşken, nasıl oluyor da "enkaz devraldım" , "benim takımım değil" edebiyatı yapabiliyor? hadi şampiyonlar ligi için yetersiz kadro dersin anlarım , hadi fenerbahçe bizden daha güçlü kadrosu var dersin anlarım da, bu takımın deplasmandaki 9 maçtan hiçbirini mi kazanacak gücü yoktu? ikinci olacak kadar da mı gücü yoktu?

    2- madem başarılı olamayacaktın bu kadroyla, madem senin takımın değildi, başarılı olamayacagın takıma, güvenmedigin bir kadroya niye imza attın? bekleseydin o zaman sene başına kadar, kendi takımın kendi istedigin adamlar getirilseydi de onlarla oynasaydın?

    3- teknik direktör olarak, sen geldiğinden beri takımın hangi aksayan yönünü düzelttin, veya ek olarak bir artı kazandırdın? ondan da vazgeçtim, en azından artılarını koruyabildin mi?

    4- üst üste aynı kadro, aynı taktikle başarısız olmana rağmen, hala ısrarla neden bunu devam ettirdin? hajrovic, ontivero gibi yeni transferlere neden hep çok anlamsız zamanlarda şans verdin? şikayet etmek yerine neden sürpriz bir isim çıkartmayı denemedin?

    5- yine yıldız oyuncularımızı ısrarlı bir şekilde, mevkisinde oynatmadın, onları tribünlere , tribünleri de onlara küstürdün?

    5- takımda yaşanan psikolojik çöküntüye rağmen , neden hep futbolcuları vs. suçladın da sorumluluğu üzerine almadın? bir kalkan örmedin, futbolcuların saygısını kazanmak yerine , üzerine forma atılan galatasaray teknik direktörü oldun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın