resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2881
    devre arasında kimi bulabildiyse almış zavallım. yahu adamı savundukları teze baksana, ne yapsın devre arasında kimi alabiliyorsa aldı diyor adam. bu takım deneme tahtası mı abicim? zaten kurulu bir takımın üzerine küçük rötuşlar yapmak varken, 20 milyon euro harcayarak bomboş transferler yapan bir adam savunuluyor burada.

    fatih terim, yiğit gökoğlan'ı transfer ettiğinde adamı itin götüne sokuyodunuz o kadar para bu topçuya verilir mi diye. ontiviero, burdisso ve salih dursun'a verilen paralardan neden bahsetmiyorsunuz ey iki yüzlüler?

    takımı yapılandıracakmış, lan bu adam hayatında hangi takımı yapılandırmış? gittiği her takımda yaptığı boş transferlerle ünlü bu adam. galatasaray bütçesi kaldırabilecek mi bunu hiç düşündünüz mü? seneye transfer yapılmazsa da diyecek ki benim istediğim adamlar alınmadı. bu adam buraya deneme yapmaya geldi ve şimdi tazminat kovalıyor. bahanesi hep olacak, o olmadı bu olmadı diye.

    ayrıca bursaspor hocasızdı yalan mı? bu takıma attığın 5 gol değil, yaptığın saçma diziliş ile yediğin 2 golü düşünmelisin. dün tamamen sneijder'in bireysel çabasıyla çevirdin maçı. önümüzde ki sezon sneijder değil, hagi yeniden futbola başlasa kurtaramaz bu adamı. eğer kalırsa seneye şampiyonluk bence de hayal. sezon sonu da tazminatçığını alıp gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın