Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı
20:00 Bursa Atatürk Stadyumu
2 - 5
  • 139
    galatasaray'in çok ciddi bir mental sinavdan basariyla cikarak 9 sezon sonra turkiye kupasinda finale yukseldigi maç. yillardir kazanamadigimiz bursa'da kazanmak da ayrica guzel oldu. kisa kisa notlarim var:

    muslera: yine isini cok iyi bir sekilde yapti. yedigi gollerde yapabilecegi bir sey yoktu ama onun disinda ikinci yarida iki tane muthis kurtarisi vardi.

    veysel: ilk yari sahanin en kotusuydu. cok top ezdi, karsisindaki adama gecildi. ikinci yari takimla birlikte o da toparlandi. fiziksel olarak bitik olan volkan sen'in de bunda payi vardi. burak yilmaz'in golunde payi buyuktu.

    semih: fernandao karsisinda ilk yarida zorlandi. veysel'in bosluklarini kapatmaya calisti. ikinci yari o da iyiydi.

    balta: bursaspor'un ikinci golunu armagan eden isimdi maalesef. o pozisyon disinda iyi oynadi.

    telles: ilk yarida kanadindan cok atak yedik ama bunun nedeni surekli ikiye bir, hatta uce bir kalmasiydi. vasat bir performans gosterse dahi yetti.

    melo: orta sahanin net olarak en iyisiydi. gordugu sari kart yildirim demiroren yuzundendi. hakem arkasi donuk melo'ya carpti ve melo kart gordu. sizin hakemliginize edeyim.

    yekta: cok top kaybiyla oynadi. ikili mucadelelerde cok yerde kaldi ve ilk yari inisiyatifi alamamamizin sebeplerindendi. mucadele etti ama iyi bir mac cikarmadi.

    selçuk: guzel ve basit futbol oynadi. gol sevinclerinde burak ve sneijder ile mutlu yuzunu gormek sevindirdi.

    sabri: kapasitesine kiyasla harika oynadi. burak'a attirdigi gol de, direkten donen ve az farkla auta giden sutlari da harikaydi. temposuyla maci getiren isimlerdendi.

    sneijder: macin kahramaniydi. ilk yari sonunda biraz da sans eseri onune dusen topa zor pozisyonda harika vurdu ve gol attigi maclari kazanma gelenegimizi* surdurecegimizin ilk isaretlerini veri. ikinci yarida takimi o yonetti. forvet arkasinda oynamali. kanada sikismamali.

    burak: hirsi ve mucadelesi ust duzeydi. attigi iki golle moral buldu. kavgaci karakterini sahaya yansitti. kirmizi kart gereksizdi ama olsun. burak yilmaz geri donuyor!

    ceyhun: macin sonlarina dogru oyuna girdi. performansi hakkinda bir yorum yapmak mumkun degil.

    koray: o da son dakikalarda oyunu tutmak icin girdi. bir yorum yapilacak kadar sure almadi.

    umut bulut: varlik gosteremedi.

    *not: el nino bursaspor'la kupadaki ilk maçta sneijder'in gol attıgini ama maçin berabere bittigini hatirlatti. tesekkurler kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın