Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı
20:00 Bursa Atatürk Stadyumu
2 - 5
  • 86
    macla ilgili gercekler:

    burak uzun suredir ilk defa futbol oynamaya calisiyor
    selcuk uzun suredir ilk defa mucadele etmeye calisiyor surekli kosuyor
    sneijder uzun suredir ilk defa merkeze bu kadar yakin ve surekli top aliyor
    sabri belki kotu orta tercihi yapiyor ancak takimin ileride pozisyon uretebilmesini saglayan en onemli faktor
    melo'yu ortaya yaziyorum geri kalani da negatif bolumune.

    fakat bunlar icinde de hakan balta inanilmaz kotu oynuyor (yaptigi hatayla gol yememizden bahsetmiyorum) o kadar kotu pas tercihleri ve pas hizi var ki rakip takim icin oynasa bu kadar zarar verebilirdi.
    diger kotu semih, rakibine hic yaklasmadi
    veysel cok istekli ama kotuydu
    alex taktik geregi cok onde, ise de yarayabilirdi fakat hicbir bindirmesinde onune top alamadi. sabri'nin aldigi paslarin aynisini o alsa cok daha etkili hucum organizasyonu yapabilrdik. sabriyi bos birakip alex'in ustune biraz daha adam koyduklari belli.
    hakan balta'nin boyle maclarda bok ettigini cok kez gordugum icin beni cok sasirtmadi fakat yekta tam bir hayal kirikligi. one cikip ofansta bindirmesi gerekirken cok geride kaliyor. paslari cok gec veriyor, yanlis tercihte bulunuyor.

    enseyi karartmayin, sneijder'in temposu dusmezse bir tane daha atar. ayrica hajrovic'lik bir macken yedekte olmasi kotu olmus, yine de yekta ontivero degisikligi ibreyi bize cevirecektir.

    suan sahadaki dizilis galatasaray'in son 8 haftadir oynamasi gereken dizilis. (deplasmanlarda) hakemin bir ters faul karari, hakan'in inanilmaz cocukca hatasiyla 2 gol yememiz klasik galatasaray bahtsizligi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın