• 60
    daha önce yazıldı mı bilemiyorum, ama ülke genelinde taraftarlar arasında sosyal bir platform kurulması gerek. change.org'la bir yerlere gelineceğini, medyanın dikkatinin çekeceğini, kamuoyuna ulaşacağını sanmıyorum.

    internet sitesi, twitter ve facebook sayfası açılmalı.

    tüm taraftarları kapsayan yaratıcı bir sloganve güzel bir logo bulunmalı.

    kitlelere ulaşmak için tribundergi ve bilimum taraftar hesapları destek vermeli, takipçi sayısı çok olan tribüncü abiler de dahil.

    meselenin yalnızca fişlenme olmadığı ve asıl amacın yandaş bankaya kazandırılacak milyonlarca liralık haraç olduğunun altı çizilmeli.

    hükümetin ve onun maşası yıldırım demirören'in asıl amacının stadlarda güvenliği sağlamak değil, tribün kültürünü ve birlikte hareketin önünü kesmek olduğu üstüne basa basa söylenmeli.

    hükümetin ve onun yardakçısı tff'nin tribüne gelecek taraftar sayısının umrunda olmadığını, aksine boş tribünlerin bu iki kurumun ekmeğine yağ süreceğini bağırmalıyız her yerde.

    akp'li kardeşlerim, lütfen bu konuyu yalnızca siyasi bir itaatkârsızlık olarak görmeyin. çalık grubu'nun bankasının keseceği haraç sizin emek verip çabalayıp kazandığınız paralar. 25 liradan bir şey olmaz diye düşünmeyin, vurulmaya çalışılan volenin farkına varın.

    ellerinden almaya çalıştıkları tribün sizin tribününüz. her taşında, koltuğunda, koridorlarında sizin emeğiniz var lütfen sahip çıkın.

    tribünümüzü haramilere yem etmeyelim, etmeyelim, etmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın