resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 5273
    yine hakkında komplo teorilerine başlanmış olan futbolcu. ya tamam adam galatasaray'ı kafasında bitirdi belki, belki sakat değil. ama ya sakatsa amk ? 36 yaşında bir futbolcu için sakat olmak çok mu anlaşılması zor bir durum.

    amk. küfür etmeyeyim diyorum da. yav kardeşim ibrahimoviç'e adamlar senelik 9819273981 milyon euro para veriyor. ne için ? şampiyonlar liginde başarı almak için demi. ama adam sakatlandı chelsea maçına çıkamadı. bilerek mi çıkmadı amk ve takımı yenildi 2-0. ibo sakatlanınca yönetim kötü mü oluyor.

    adam sakatlanıyor suçlusu yine ünal aysal mk.

    drogba lan drogba. galatasaray'ın başına son yıllarda gelmiş en güzel şey amk. hala kötü yönetim diyorlar amk. hey allah'ım aklıma mukayet ol. 1.5 seneliğine getir bakalım 25 yaşında üst düzey bir forvet sana kaça patlıyor. hadi alalım dzeko'yu. 20 milyon euro bonservis, senelik de 5 kağıtdan, 3 senelik imzalasan. imza parası versen 3 kağıt. toplam maliyeti ne yaptı, 38 milyon euro. 3 senelik. 1.5 seneliği yaklaşık 19 milyon euro'ya patlıyor. hepiniz ceosunuz zaten. drogba'nın aldığı paraya gelene kadar ben ne paralar sayarım boşa giden. gidin o başlıklara mk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın