resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 2801
    bence de takımıyla en az 1 sene daha şansı hakeden teknik direktör.
    başta ben de mancini gitsincilerdendim. baya da terim fanboyuyum.
    fakat takımın fener maçındaki golu bulana kadarki mücadelesi.
    juventus maçındaki mücadelesi ki hoş kar yağmasa da elerdik çünkü bunu yüzlerinde gördük futbolcuların.
    beni umutlandıran faktörler.
    nasıl mı? işte maalesef iş futbolcularda bitiyor biraz. adamlar mücadele etmiyorlar sevmiyorlar mancini'yi ya da başka bir şey bilemiyorum fakat mücadele ettikleri zaman mancini'nin taktisyenliği ortaya çıkıyor.
    yukarıda birileri yazmış 60.dakikada koyduk mu çeken sivas'a reaksiyon vermiyor adamlar. 3-5-2 6-1-3 oynasan ne yazar adam kılını kıpırdatmıyor. ya hadi yenemezsin bir sertlik yap bir sarı kart gör, yok faulsuz bitirdik maçı. hoca ne derse desin takım yenilgiyi hazmetmeyip bir reaksiyon göstermez mi arkadaş?
    bu adamların isteksizliğinde mancini'nin katkısı var mıdır bence vardır fakat futbolcular da biraz hocaya baglı olmadan işlerine baglı olmalılar. herkes mourinho örnegi vermiş ben de verdim, hatta ben simeone örneği de verdim fakat karşı örnekleri de görmek lazım mesela ancelotti. onu seven belki de bir tane futbolcu yoktur ama adamın net başarısız olduğu bir klüp henüz yok. şu anda galatasaray'a gelse yuzde 90 taraftarımız taklalar atar. mancini de öyle bir adam. henüz mancini hiçbir şey başarmamıştır bence fakat oyuncuların isteksizliği de göz ardı edilmemeli. zaten sapasağlam kontratı var feshetsen daha büyük zarar. o yuzden en az bir sene daha görmemiz gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın