• 7
    sevgili kardeşim daniel tozser'in dediği gibi

    --- alıntı ---
    maçları türksat uydusundan takip edebilecek kadar fakir olmasına bakmaksızın bir şekilde izleyebildiği tüm branşları takip etmeye çalışan galatasaray taraftarının daimi belalısı.
    --- alıntı ---

    idi kendisi. fb tv'den galatasaray - fenerbahçe maçlarını izleyen bizler caferağa'da edilen küfürlerin yanında canlı yayında bu haysiyetsiz adamın her fenerbahçe üçlüğü sonrası "göbeğine göbeğine" gibi iğrenç sözlerini işittik. sayesinde kah duvarları yumrukladık, kah televizyonu parçalamak istedik. oysa batur abi olarak bildiğimiz bay basketböl * mehmet baturalp'e pek takılmazdık. fenerli adamdır, her yenilgi sırasında hakem diye ağlar eyvallah ama pislik değildir. sadece ağlar. nefret etmezsiniz yani ama bu ömer'den tiksinirsiniz. sokakta görseniz göbeğinden desmek istersiniz. öyle bir şeref yoksunudur. ayrıca yer 6 programının da bir aralar daimi yorumcusuydu kendisi ve ağzından salyalar saçarak iğrenç sözler söylerdi bizim için.

    neyse lafı fazla uzatmadan sadede geleyim. bugün euroleague şampiyonluğunu doyasıya kutluyoruz. ben ve benim gibi amatör branş sevdalısı galatasaraylılar bu akşam inanılmaz bir huzurla uyayacak çok şükür zira mutluluğumuzun tarifi yok! avrupa'nın en büyüğü biziz! ama tüm bunların ötesinde benim mutluluğuma mutluluk katmış bir olay var ki bunu maç sonrası twitter'da müthiş yorumları okurken gördüm.

    zevkten 4 köşe oldum! senelerce bize kan kusturan adamın göbeği çatlamış! galatasaray ve ışıl bu haysiyetsizin içini patlatmış! helal olsun kızlarımıza, helal olsun milyonlarca defa...

    https://vine.co/v/MJeLrvvwji0
App Store'dan indirin Google Play'den alın