resim
Gerardo Daniel Martino
Görev:Teknik Direktör
Takım:Miami
Yaş:61
Uyruk:Arjantin
  • 11
    barcelona'nın kadrosunun üst seviyede olduğu sanrısı içinde olanların, üzerinden roberto mancini'ye laf çarpmaya çalıştığı teknik direktördür. barcelona'nın 4 yıldır çok kötü bir şekilde yönetildiği ve artık cepten yiyecek hiçbir şeyinin kalmadığı, geçtiğimiz yıl bayern münih'ten iki maçta 7 gol yiyen takıma tek bir savunma ve orta saha hamlesi yapmayıp üstüne eldeki en potansiyelli oyuncusunu yok pahasına kaptıran yönetim üzerinden tata'ya sallamak ve üstelik roberto mancini'ye de buradan atıfta bulunmak nasıl bir aymazlıktır belli değil.

    yukarıda yazdığım şeylerin dışında ligin özellikle ilk bölümünde sonuca hızlı gidecek ve direkt oynayan bir takımla yoluna giden tata, önce leo'nun sakatlanması sebebiyle arayı açmaya başlarken durulmuş sonrasında da takımın refleks olarak direkt sonuca giden anlayışı es geçerek kendini korumaya alması sonucu ligde de durulmaya başladı. eldeki kadro hala şampiyonlar ligi çeyrek final/yarı final seviyelerini görecek bir kadro. ligde de şampiyonluk yarışı içinde kalabilecek bir kadro ancak son düzlüklerde üzerine ekstra bir şeyler koyan her takımın barcelona'yı durduracağı 3 senedir belli. ama tata başarısız evet canım. mancini de başarısız.

    ekleme yapayım da sonra "ben demiştim gönderilecek ehehehe" diye zırlanmasın. yaz döneminde rosell'in bokluklarını temizlemek için geçici görevde olan yönetim yerine seçim yapılacak. üstüne transfer yasağı durumu var ancak ne olacağı belli değil. tata'yı gönderip kadroyu düzeltme operasyonuna da gidebilirler. ama bu direkt tata'nın başarısızlığından mı? hayır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın